Tech_Academies_Logo_RGB_Horizontal

Train to Market - Upskilling STEM απόφοιτων

Στις Tech Academies οι εκπαιδευόμενοι παρακολουθούν τρίμηνα υπερεντατικά προγράμματα σπουδών σε Τεχνολογίες όπως Java, C#/.ΝΕΤ framework, Cyber Security, Data Analytics, ServiceNow και SAP, υπό την επίβλεψη καθηγητών διεθνών πανεπιστημίων.

Ταυτόχρονα εκπαιδεύονται σε soft skills και άλλες δεξιότητες που είναι απαραίτητες για την ένταξή τους σε μια παραγωγική ομάδα - όπως επικοινωνία, συνεργασία, διάδραση με πελάτες και δημιουργία παρουσιάσεων, και εκπονούν τελική εργασία αποφοίτησης εφαρμόζοντας όλα όσα διδάχτηκαν.

Customized Technical Training

Η δυνατότητα σχεδιασμού και υλοποίησης Custom Technical Training / Ακαδημίας αποτελεί σημαντικό κομμάτι της στρατηγικής εκπαίδευσης για τους οργανισμούς. Οι Tech Academies αναδεικνύονται ως βασικοί σύμμαχοι σε αυτήν τη διαδικασία, προσφέροντας εξειδικευμένες λύσεις που προσαρμόζονται στις συγκεκριμένες ανάγκες των οργανισμών.

Έτοιμοι για ένταξη σε παραγωγικές ομάδες

Εξοπλισμένοι με σύγχρονες γνώσεις και τις απαραίτητες δεξιότητες, οι απόφοιτοι των Tech Academies, παρότι νέοι πτυχιούχοι, είναι έτοιμοι να ενταχθούν σε παραγωγικές ομάδες και να αναλάβουν αμέσως εργασίες υλοποίησης χωρίς να απαιτείται χρόνος για την προσαρμογή και εκπαίδευσή τους στην εταιρία που θα εργαστούν. Έτσι απελευθερώνουν πολύτιμους πόρους από τα πιο senior μέλη της ομάδας, που αλλιώς θα έπρεπε να αφιερώσουν σημαντικό χρόνο στην επιλογή, στο onboarding, την εκπαίδευση και το mentoring των νεοεισαχθέντων.

ALL_student_woman_pants_classroom_rgb_150-768x512-1
20230331_150920-768x528-1

Ένταξη στο δυναμικό ομάδων μεγάλων εταιρειών στην Ελλάδα

Οι απόφοιτοι των Tech Academies της ManpowerGroup Ελλάδας, full stack C#/.NET, full stack Java developers και data analytics consultants, εντάσσονται στο δυναμικό ομάδων μεγάλων εταιρειών στην Ελλάδα, εταιρειών που τους επιλέγουν όσο ακόμα είναι εκπαιδευόμενοι. Αν λοιπόν κι εσείς αναζητάτε στελέχη ικανά να ανταπεξέλθουν στις ανάγκες των έργων σας από την πρώτη μέρα, επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα: οι νέοι κύκλοι των Tech Academies, καθένας με διαφορετικό πεδίο γνώσεων, ξεκινούν – και οι εκπαιδευόμενοί τους γίνονται άμεσα περιζήτητοι!

Έτοιμοι να απογειώσετε την καριέρα σας στον κλάδο της Τεχνολογίας;

Στις Tech Academies σου δίνουμε τη δυνατότητα να ξεκινήσεις την καριέρα σου σε μεγάλους οργανισμούς Τεχνολογίας και να αποκτήσεις δεξιότητες που θα σε οπλίσουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο για να ανταποκριθείς στις απαιτήσεις της αγοράς του σήμερα και του αύριο.

it-hero-768x438-1

3 λόγοι για να επιλέξεις τις Tech Academies

Ετοιμότητα

Θα είσαι έτοιμος να ενταχθείς σε παραγωγικές ομάδες και να αναλάβεις αμέσως εργασίες υλοποίησης, χάρη στην παρακολούθηση τρίμηνων υπερεντατικών προγραμμάτων σπουδών σε τεχνολογίες όπως Java, C#/.ΝΕΤ framework, cybersecurity και data analytics υπό την επίβλεψη καθηγητών διεθνών πανεπιστημίων. Τα προγράμματα διεξάγονται στην αγγλική γλώσσα μέσα σε ένα πολυπολιτισμικό περιβάλλον, με τη συμμετοχή υποψηφίων από όλο τον κόσμο.

Εκπαίδευση

Εκπαίδευση σε soft skills όπως επικοινωνία, συνεργασία και διάδραση με πελάτες και corporate δεξιότητες όπως δημιουργία παρουσιάσεων, απαραίτητες για την ένταξή σου σε μια ομάδα.

Συμβουλευτική Διαδικασία & Πρόσληψη

Έχεις τη δυνατότητα να διασυνδεθείς με την αγορά εργασίας με τους tech συμβούλους της Manpower να βρίσκονται δίπλα σου σε όλο το ταξίδι των ακαδημιών.

Οι επιχειρήσεις που συμμετέχουν στο πρόγραμμα των Tech Academies έχουν τη δυνατότητα να γνωρίσουν τους εκπαιδευόμενους προτού εκείνοι αποφοιτήσουν, για να επιλέξουν αυτούς που ταιριάζουν στις ομάδες τους: τα lightning meetups είναι μια διαδικασία γρήγορων συνεντεύξεων, μέσω τηλεδιάσκεψης, στη διάρκεια των οποίων οι επιχειρήσεις συναντούν τους υποψηφίους και συνομιλούν μαζί τους για να αποκτήσουν μια ολοκληρωμένη εικόνα για τις γνώσεις και τις δεξιότητές τους, έχοντας ήδη αξιολογήσει τα βιογραφικά, την ως τότε πρόοδό τους στις Tech Academies και τα GitHub τους. Παράλληλα μπορούν να παρουσιάσουν στους εκπαιδευόμενους λεπτομέρειες για τη εταιρική κουλτούρα, τις τεχνολογίες που χρησιμοποιούν και τα έργα τους.

Lightning_meetups-1
tech_academies_is_the_riseup_placement_FB

Οι Tech Academies της ManpowerGroup, Συνεργάτης Στελέχωσης της ServiceNow στην Ελλάδα στο πλαίσιο του προγράμματος RISE UP

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Ενημερώστε με για τις Tech Academies της ManpowerGroup Ελλάδας