services_photo_section

Παγκόσμιος ηγέτης στις λύσεις ανθρώπινου δυναμικού

Με βαθιά γνώση της παγκόσμιας αγοράς και εμπειρία στις επιμέρους αγορές εργασίας, η ManpowerGroup Ελλάδας έχει συνεργαστεί με περισσότερους από 500 πελάτες, βοηθώντας τους να καταστήσουν πιο αποτελεσματικές τις επιχειρήσεις τους. Κι αυτό το επιτυγχάνει παρέχοντας ανθρώπους και υπηρεσίες που βελτιώνουν την ποιότητα και την παραγωγικότητα του συνολικού ανθρώπινου δυναμικού τους.

Στις υπηρεσίες μας συμπεριλαμβάνονται η εύρεση και η αξιολόγηση ανθρώπινου δυναμικού για προσωρινές ή μόνιμες θέσεις εργασίας, η εκπαίδευση και η ανάπτυξη, οι συμβουλευτικές υπηρεσίες, η επανατοποθέτηση (outplacement) και το outsourcing (εξωτερική ανάθεση).

καντε ληψη του ηλεκτρονικου εταιρικου εντυπου μας

Οι Λύσεις μας

Υπηρεσίες στελέχωσης μόνιμης και προσωρινής απασχόλησης.

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Προσέλκυση, αξιολόγηση και εκπαίδευση απόφοιτων και εργαζόμενων Τεχνολογίας.

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Ολοκληρωμένες λύσεις διαχείρισης ανθρώπινου δυναμικού.

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

No1 Παγκοσμίως στις Λύσεις Ανθρώπινου Δυναμικού

0

εκατ. προσλήψεις

0 K1

πελάτες

0

γραφεία σε 75 χώρες

Η προσέγγισή μας

Αντλώντας από την παγκόσμια εμβέλεια και την τοπική εμπειρία.

Λίγοι οργανισμοί συνδυάζουν τέτοια παγκόσμια επιχειρηματική αντίληψη, με τόσο λεπτομερή γνώση των επιμέρους τοπικών αγορών. Ακόμα λιγότεροι κατανοούν σε τέτοιο βάθος τους σημαντικότερους κλάδους της αγοράς.

Συνδέοντας τη βαθιά κατανόηση των ανθρώπινων δυνατοτήτων με την επιχειρηματική φιλοδοξία.

Με πάνω από 70 χρόνια εμπειρίας στο μεταβαλλόμενο κόσμο της εργασίας, έχουμε αποκτήσει υψηλή εξειδίκευση αφενός στην αναγνώριση και απελευθέρωση των ανθρώπινων δυνατοτήτων και αφετέρου στην κατανόηση των τρόπων με τους οποίους εξελίσσονται οι επιχειρήσεις. Όταν εφαρμόζουμε αυτήν την τεχνογνωσία στις ευκαιρίες που παρουσιάζονται στη δική σας επιχείρηση, η επιτυχία είναι σίγουρη.

Δημιουργώντας σχέσεις εμπιστοσύνης με όλους όσους συνεργαζόμαστε.

Επιτυχία μας είναι η επιτυχία των συνεργατών μας, δηλαδή των επιχειρήσεων και των ατόμων με τα οποία συνεργαζόμαστε. Γνωρίζουμε ότι η επιτυχία της επιχείρησής σας στηρίζεται στη διαρκή επαγγελματική ανάπτυξη των ανθρώπων που εργάζονται για εσάς.
Γι’ αυτόν το λόγο, παρέχουμε τη δυνατότητα εκπαίδευσης και ανάπτυξης στους υποψηφίους που επιλέγουμε για την κάλυψη των αναγκών της εταιρείας σας. Αναπτύσσουμε τους ανθρώπους που θα αναπτύξουν την επιχείρησή σας.

Προσφέροντας ένα ολοκληρωμένο φάσμα λύσεων ανθρώπινου δυναμικού.

Με πάνω από εφτά δεκαετίες εμπειρίας σε περισσότερες από 75 χώρες, γνωρίζουμε πώς να ανταποκριθούμε σε κάθε επιχειρηματική πρόκληση που αντιμετωπίζετε εσείς και η επιχείρησή σας. Εμείς μπορούμε να σας προσφέρουμε αυτό που χρειάζεστε, για τη δική σας επιχειρηματική επιτυχία: Από την άμεση κάλυψη έκτακτων θέσεων εργασίας, μέχρι και ολοκληρωμένες λύσεις διαχείρισης ανθρώπινου δυναμικού.

our_approach_section

Επιδιώκουμε:

Την προσέλκυση και ανάπτυξη διαφορετικών ταλέντων σε όλα τα επίπεδα του οργανισμού μας.

Την ενθάρρυνση μιας κουλτούρας που να βοηθά τους ανθρώπους να αξιοποιήσουν πλήρως τις δυνατότητές τους.

Τη συνεργασία με τους συνεργάτες, πελάτες και τις κοινότητές μας, προκειμένου να παρέχουμε τις υπηρεσίες μας σε μεγάλο εύρος επιχειρήσεων.

Αειφόρος ανάπτυξη της ManpowerGroup

Βιώσιμη Κερδοφορία και Κοινωνική Αειφορία

Πριν από 70 χρόνια, βασιστήκαμε σε μια απλή αρχή που υποστηρίζει ότι η λειτουργία ενός επιτυχημένου οργανισμού έγκειται στην παραγωγή κέρδους στους μετόχους και στη συμβολή στην κοινωνία, παρέχοντας ουσιαστική και βιώσιμη απασχόληση για εκατομμύρια ανθρώπους.

Η παρούσα κατάσταση επιβεβαιώνει πως μέχρι σήμερα αυτός ο διπλός σκοπός εξακολουθεί να επιτυγχάνεται.

Εργαζόμαστε για ένα μέλλον χωρίς αποκλεισμούς

Μια κουλτούρα ένταξης είναι κάτι περισσότερο από απλές πολιτικές. Στην πραγματικότητα είναι οι πραγματικές αλλαγές που συντελούνται στον τρόπο λειτουργίας της εταιρείας. Είναι σημαντικό όλοι οι οργανισμοί να συνθέτουν ένα περιβάλλον όπου τα ταλέντα (κάθε background) να μπορούν να αναδειχθούν και να αισθάνονται άνετα, ώστε να εξελίξουν τη σταδιοδρομία τους και κατ’ επέκταση την επιχείρησή σας.

Η προσέλκυση, η προώθηση, η ανάπτυξη, η δέσμευση και η διατήρηση μιας ποικιλομορφίας ταλέντων, σε συνδυασμό με την καλλιέργεια μιας κουλτούρας χωρίς αποκλεισμούς -όπου η διαφορά εκτιμάται και ενθαρρύνεται δεν είναι εύκολη. Ελπίζουμε πως όλες οι επιχειρήσεις μπορούν να μάθουν μέσα από αυτό που κάνουμε και να εφαρμόσουν μια παρόμοια ολοκληρωμένη προσέγγιση για τα ταλέντα μέσα στους δικούς τους οργανισμούς.

Αναζητάτε προσωπικό για την εταιρεία σας;