Οι υπηρεσίες μας

No1 Παγκοσμίως στις Λύσεις Ανθρώπινου Δυναμικού


 
2800

γραφεία σε 80 χώρες

400000

πελάτες

3

εκατ. προσλήψεις

 

Η προσέγγισή μας

Αντλώντας από την παγκόσμια εμβέλεια και την τοπική εμπειρία.
Λίγοι οργανισμοί συνδυάζουν τέτοια παγκόσμια επιχειρηματική αντίληψη, με τόσο λεπτομερή γνώση των επιμέρους τοπικών αγορών. Ακόμα λιγότεροι κατανοούν σε τέτοιο βάθος τους σημαντικότερους κλάδους της αγοράς.
Συνδέοντας τη βαθιά κατανόηση των ανθρώπινων δυνατοτήτων με την επιχειρηματική φιλοδοξία.
Με πάνω από 70 χρόνια εμπειρίας στο μεταβαλλόμενο κόσμο της εργασίας, έχουμε αποκτήσει υψηλή εξειδίκευση αφενός στην αναγνώριση και απελευθέρωση των ανθρώπινων δυνατοτήτων και αφετέρου στην κατανόηση των τρόπων με τους οποίους εξελίσσονται οι επιχειρήσεις. Όταν εφαρμόζουμε αυτήν την τεχνογνωσία στις ευκαιρίες που παρουσιάζονται στη δική σας επιχείρηση, η επιτυχία είναι σίγουρη.
Δημιουργώντας σχέσεις εμπιστοσύνης με όλους όσους συνεργαζόμαστε.
Επιτυχία μας είναι η επιτυχία των συνεργατών μας, δηλαδή των επιχειρήσεων και των ατόμων με τα οποία συνεργαζόμαστε. Γνωρίζουμε ότι η επιτυχία της επιχείρησής σας στηρίζεται στη διαρκή επαγγελματική ανάπτυξη των ανθρώπων που εργάζονται για εσάς.
Γι’ αυτόν το λόγο, παρέχουμε τη δυνατότητα εκπαίδευσης και ανάπτυξης στους υποψηφίους που επιλέγουμε για την κάλυψη των αναγκών της εταιρείας σας. Αναπτύσσουμε τους ανθρώπους που θα αναπτύξουν την επιχείρησή σας.
Προσφέροντας ένα ολοκληρωμένο φάσμα λύσεων ανθρώπινου δυναμικού.
Με πάνω από εφτά δεκαετίες εμπειρίας σε περισσότερες από 80 χώρες, γνωρίζουμε πώς να ανταποκριθούμε σε κάθε επιχειρηματική πρόκληση που αντιμετωπίζετε εσείς και η επιχείρησή σας. Εμείς μπορούμε να σας προσφέρουμε αυτό που χρειάζεστε, για τη δική σας επιχειρηματική επιτυχία: Από την άμεση κάλυψη έκτακτων θέσεων εργασίας, μέχρι και ολοκληρωμένες λύσεις διαχείρισης ανθρώπινου δυναμικού.

Επιδιώκουμε:


Την προσέλκυση και ανάπτυξη διαφορετικών ταλέντων σε όλα τα επίπεδα του οργανισμού μας.


Την ενθάρρυνση μιας κουλτούρας που να βοηθά τους ανθρώπους να αξιοποιήσουν πλήρως τις δυνατότητές τους.


Τη συνεργασία με τους συνεργάτες, πελάτες και τις κοινότητές μας, προκειμένου να παρέχουμε τις υπηρεσίες μας σε μεγάλο εύρος επιχειρήσεων.


Επικοινωνήστε μαζί μας
Αναζητάς εργασία;

H ιστοσελίδα της ManpowerGroup για τους υποψήφιους έχει αλλάξει.
Μείνετε συντονισμένοι με την www.manpower.gr