Ξεκινούν τα Lightning meetups των Tech Academies της ManpowerGroup Ελλάδας

Στόχος, η γνωριμία Οργανισμών με τους εκπαιδευόμενους

Αθήνα, 19 Μαΐου 2023 

Έναν κύκλο online συναντήσεων ονόματι lightning meetups εγκαινιάζει η ManpowerGroup Ελλάδας προκειμένου οι Οργανισμοί που έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον για τους εκπαιδευόμενους των Tech Academies να έρθουν σε επαφή μαζί τους και να αντλήσουν περισσότερες πληροφορίες για τα προγράμματα μετεκπαιδεύσεων που έχουν σχεδιαστεί για να παρέχουν τις γνώσεις και δεξιότητες που απαιτεί η αγορά εργασίας σε απόφοιτους STEM.

Οι ημίωρες συναντήσεις θα πραγματοποιηθούν μέσω Teams, αρχής γενομένης από τις 29 Μαΐου, οπότε οι Οργανισμοί που έχουν εκδηλώσει ήδη ενδιαφέρον θα γνωρίσουν τους συμμετέχοντες των Ακαδημιών, θα λάβουν τα βιογραφικά τους αλλά και τα GitHub links. Ακόμη, θα έχουν την ευκαιρία να αξιολογήσουν τον κώδικα που έχουν παράξει οι εκπαιδευόμενοι και να αποκτήσουν μια ολοκληρωμένη εικόνα για τη γενικότερη μέχρι στιγμής πρόοδό τους. Στόχος είναι οι Οργανισμοί να επιλέξουν αυτούς που ταιριάζουν καλύτερα στις ομάδες τους.

Παράλληλα, οι εταιρείες θα έχουν τη δυνατότητα να παρουσιάσουν στους εκπαιδευόμενους τις Τεχνολογίες τους, τα έργα τους και την κουλτούρα τους γενικά. 

Αξίζει να υπενθυμίσουμε ότι στις Tech Academies οι εκπαιδευόμενοι παρακολουθούν τρίμηνα υπερεντατικά προγράμματα σπουδών σε τεχνολογίες όπως Java, C#/.ΝΕΤ framework, cybersecurity και data analytics, υπό την επίβλεψη καθηγητών διεθνών πανεπιστημίων. Ταυτόχρονα εκπαιδεύονται σε soft skills όπως επικοινωνία, συνεργασία και διάδραση με πελάτες και corporate δεξιότητες όπως δημιουργία παρουσιάσεων, απαραίτητες για την ένταξή σου σε μια ομάδα, και τέλος εκπονούν τελική εργασία αποφοίτησης εφαρμόζοντας όλα όσα διδάχτηκαν.

Για περισσότερες πληροφορίες και media inquiries, επικοινωνήστε με το τμήμα Marketing και Επικοινωνίας της ManpowerGroup Greece: vtsouni@manpowergroup.gr, gmpethani@manpowergroup.gr, 211-1069963.

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Σχετικά άρθρα


Αποφοίτησε και η 3η σειρά εκπαιδευομένων των Tech Academies - Νέος κύκλος Lightning meetups

Ολοκληρώθηκε χθες με την αποφοίτηση 11 εκπαιδευομένων, ένα ακόμη ταχύρρυθμο πρόγραμμα των Tech Academies τις οποίες δημιούργησε η ManpowerGroup Ελλάδας για να βοηθήσει τους Οργανισμούς που...

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Κουλτούρα Συμπερίληψης των εργαζομένων της κοινότητας ΛΟΑΤΚΙ+ από τον όμιλο ManpowerGroup

Ο Μήνας Υπερηφάνειας αναγνωρίζεται ως ευρέως η περίοδος εορτασμού της διαφορετικότητας, της συμπερίληψης καθώς και της ένδειξης υποστήριξης προς τα μέλη της κοινότητας ΛΟΑΤΚΙ+. Για τους οργανισμούς...

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

5 τρόποι προσαρμογής στη Νέα Εργασιακή Πραγματικότητα για όλους

Για τον κόσμο της απασχόλησης , το 2020 θα είναι η χρονιά που άλλαξε τα πάντα. Δείτε πώς μπο ρούν να διατηρηθούν τα θετικά που έφερε η κρίση τόσο για τους εργαζόμενους όσο και για τ ους οργανισμούς

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ