Βραβείο «Most Effective Upskilling and Reskilling Initiative» για τις Tech Academies στα HR Awards 2023

Οι Tech Academies της Manpower Digital, μέλος της ManpowerGroup, διακρίθηκαν στα HR Awards 2023 και απέσπασαν το bronze βραβείο στην κατηγορία Future of Work «Most Effective Upskilling and Reskilling Initiatives/Strategy». Τα βραβεία αποτελούν «θεσμό» της Boussias, καθώς επιβραβεύουν συστηματικά και με συνέπεια τις καινοτόμες πρωτοβουλίες και πρακτικές των ομάδων διαχείρισης του Ανθρώπινου Δυναμικού στις επιχειρήσεις και οργανισμούς.

Μέσα από ένα εντατικό πρόγραμμα πανεπιστημιακού επιπέδου, υπό την επίβλεψη καθηγητών διεθνών πανεπιστημίων, οι Tech Academies δημιουργούν Software Engineers έτοιμους να ενταχθούν σε οποιαδήποτε ομάδα και να γίνουν άμεσα παραγωγικοί, αφήνοντας τη διαδικασία του Upskilling & Mentoring στην ομάδα των Tech Academies. Επίσης, ισχυρό πλεονέκτημα των Ακαδημιών, έναντι αντίστοιχων υπηρεσιών της ελληνικής αγοράς, είναι η παροχή υψηλών προδιαγραφών επιλογής υποψηφίων μέσα απο μια απαιτητική διαδικασία, με ειδικά test προγραμματισμού στα οποία πετυχαίνει μόλις το 30%. Παράλληλα, συμβάλουν στην κατάλληλη αντιστοίχιση των αποφοίτων με την εκάστοτε εταιρεία και βοηθούν όχι μόνο στην πρόσληψη αλλά και στη διακράτηση των υποψηφίων.

Όπως δηλώνει ο κος Χαράλαμπος Καζαντζίδης, Διευθύνων Σύμβουλος της ManpowerGroup Ελλάδας: “Είμαστε περήφανοι που αντιλαμβανόμενοι την αγορά εργασίας με τη δυσκολία εύρεσης εξειδικευμένου ταλέντου και των απαραίτητων δεξιοτήτων αλλά και την ανάγκη που υπάρχει για το «χτίσιμο» του ανθρώπινου δυναμικού από τις ίδιες τις εταιρείας, δημιουργήσαμε τη βραβευμένη πλέον υπηρεσία των Tech Academies, οι οποίες δίνουν τη δυνατότητα στους απόφοιτους STEM να ενταχθούν σε παραγωγικές ομάδες και να αναλάβουν αμέσως εργασίες υλοποίησης, απελευθερώνοντας πολύτιμους πόρους από τα πιο senior μέλη της ομάδας, που αλλιώς θα έπρεπε να αφιερώσουν σημαντικό χρόνο στην επιλογή, στο onboarding, την εκπαίδευση και το mentoring των νεοεισαχθέντων”.

Για περισσότερες πληροφορίες και media inquiries, επικοινωνήστε με το τμήμα Marketing και Επικοινωνίας της ManpowerGroup Greece: vtsouni@manpowergroup.gr, gmpethani@manpowergroup.gr, 211-1069963.

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Σχετικά άρθρα


H ManpowerGroup Ελλάδας στην 4η θέση της λίστας με τις Επιχειρήσεις με το Καλύτερο Εργασιακό Περιβάλλον στην Ελλάδα για το 2021 από τον φορεά Great Place to Work®

Ο σεβασμός και το δυνατό αίσθημα ομαδικότητας καθιστούν την ManpowerGroup Ελλάδας ως μια από τις Επιχειρήσεις με το Καλύτερο Εργασιακό Περιβάλλον στη χώρα μας για το 2021.

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Ο όμιλος ManpowerGroup αναγνωρίστηκε για 14η χρονιά ως μια από τις πλέον Ηθικές Εταιρείες στον Κόσμο

Ο όμιλός μας τιμήθηκε ως μια από τις εταιρείες που επιδεικνύουν εξαιρετική ηγεσία και δέσμευση για ακεραιότητα μέσω της καλύτερης ηθικής, συμμόρφωσης και διακυβέρνησης στην κατηγορία της Αθήνα, 20...

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ