Ψηφιοποίηση, Μετασχηματισμός και Ηγεσία: Η ManpowerGroup Παρουσιάζει το “Zara” Avatar και Λανσάρει το DigiQuotient για την Αξιολόγηση Ετοιμότητας Ψηφιακού Μετασχηματισμού

Ψηφιοποίηση, Μετασχηματισμός και Ηγεσία: Η ManpowerGroup Παρουσιάζει το “Zara” Avatar και Λανσάρει το DigiQuotient για την Αξιολόγηση Ετοιμότητας Ψηφιακού Μετασχηματισμού 
 
Η ManpowerGroup πρωτοπορεί με Υψηλής Τεχνολογίας-Υψηλής Απήχησης Λύσεις Ηγεσίας
στην ετήσια Σύνοδο του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ (WEF)
 
ΝΤΑΒΟΣ, Ελβετία (25 Ιανουαρίου 2018) – Η ManpowerGroup (NYSE: MAN) συνδυάζει τα καλύτερα της τεχνολογίας και της ανθρώπινης εφευρετικότητας προσεγγίζοντας με καινοτομία και πρακτικό τρόπο τους οργανισμούς ώστε να ηγηθούν μέσω του μετασχηματισμού, στο πλαίσιο της ετήσιας Συνόδου του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ στο Νταβός της Ελβετίας.
 
Η κορυφαία παγκόσμια εταιρία παροχής λύσεων ανθρώπινου δυναμικού παρουσιάζει τις πρόσφατες καινοτομίες της – το «Digital Room», το οποίο αξιολογεί την ικανότητα ψηφιακής ευχέρειας, μέσω των νεότερων εργαλείων της, ZARA το avatar τεχνητής νοημοσύνης – και του DigiQuotient, ένα επιστημονικά τεκμηριωμένο κουίζ που βοηθά τους ηγέτες να αξιολογήσουν την ετοιμότητά τους να «οδηγούν» στην ψηφιακή εποχή (διαθέσιμο στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.digiquotient.io.com).
 
Ο αντίκτυπος της τεχνολογίας σε οργανισμούς κάθε μεγέθους και κλάδου επιταχύνεται, και μέχρι το 2020, το 30% των εσόδων του κλάδου θα προέλθει από νέα επιχειρηματικά μοντέλα. Σε αυτόν τον ρυθμό αλλαγών, οι ηγέτες οφείλουν να είναι έτοιμοι να οδηγήσουν τον ψηφιακό μετασχηματισμό γρήγορα ώστε να αδράξουν τις ευκαιρίες και το ανταγωνιστικό προβάδισμα.
 
«Η μετάβαση της εργατοδύναμης στην ψηφιακή εποχή έχει απεριόριστες δυνατότητες παραγωγής αξίας για τις επιχειρήσεις, αλλαγής της ζωής των καταναλωτών και ξεκλειδώματος ευρύτερων κοινωνικών οφελών – υπό την προϋπόθεση ότι οι ηγέτες είναι έτοιμοι, δήλωσε ο Jonas Prising, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της ManpowerGroup. Ο μετασχηματισμός πρέπει να αρχίσει από την κορυφή, και οι ηγέτες χρειάζεται να διοικούν με διαφορετικό τρόπο σήμερα από ό,τι ενδεχομένως στο παρελθόν. Σε όποιο σημείο και αν βρίσκονται οι εταιρείες στο ψηφιακό τους ταξίδι, το μονοπάτι είναι σαφές: πρέπει να είναι πιο ευκίνητες από ποτέ για να απελευθερώσουν το ανθρώπινο δυναμικό, να αναπτύξουν εξειδικευμένα ταλέντα και να τα συνδυάσουν με την καλύτερη τεχνολογία. Γι’ αυτό είμαστε στην ευχάριστη θέση να δοκιμάσουμε τη νέα τεχνολογία μας στο Νταβός – τη μεγαλύτερη σύνοδο ηγετών στον κόσμο – για να βοηθήσουμε τους οργανισμούς να εκτιμήσουν την ετοιμότητα τους να ηγηθούν στην ψηφιακή εποχή».
 
«Η συνεκτική και συνειδητή νοοτροπία ενισχύει την ετοιμότητα των ηγετών να αξιοποιούν αειφόρα τις ατελείωτες δυνατότητες της ψηφιοποίησης και της τεχνητής νοημοσύνης προς όφελος των ανθρώπων, των επιχειρήσεων και της εργασίας», σημειώνει η Φανή Κλειδά, Διευθύνουσα Σύμβουλος της ManpowerGroup Ελλάδας και Κύπρου.
 
Το «Zara», το Avatar τεχνητής νοημοσύνης, θέτει επιστημονικά τεκμηριωμένα ερωτήματα που έχουν αναπτυχθεί από την Right Management, μέλος της ManpowerGroup και εξειδικευμένων σε θέματα ηγεσίας επαγγελματιών. Η εντυπωσιακή εμπειρία, που φιλοξενείται στο Digital Room, μετρά λεκτικές και μη λεκτικές απαντήσεις, συμπεριλαμβανομένης της γλώσσας του σώματος, της φωνής και της εστίασης, για να εκτιμήσει την ετοιμότητα ενός ατόμου να ηγηθεί στην ψηφιακή εποχή.
Το κουίζ DigiQuotient, χαρτογραφεί τα κοινά χαρακτηριστικά του ατόμου με εκείνα κορυφαίων ηγετών βάσει των αρχών της Βιομηχανικής και Οργανωσιακής Ψυχολογίας.
 
Ο Jonas Prising ηγείται της ομάδας εκπροσώπων της ManpowerGroup στο Νταβός, που απαρτίζεται από τους: Mara Swan, Εκτελεστικός Αντιπρόεδρος, Διεθνής Στρατηγική και Ταλέντου- Stefano Scabbio, Πρόεδρος Βόρειας Ευρώπης, Μεσογείου & Ανατολικής Ευρώπης- Mónica Flores Barragán, Πρόεδρος της ManpowerGroup Λατινικής Αμερικής- και Alain Roumilhac, Πρόεδρος της ManpowerGroup Γαλλίας.
 
Οι εκπρόσωποι της ManpowerGroup διεξάγουν συζητήσεις σχετικά με:
  • Η Επιτακτικότητα των Ψηφιακών Δεξιοτήτων”, 23 Ιαν. (Jonas Prising)
  • “Το Μέλλον του Χώρου Εργασίας: Γιατί η Εμπειρία στο Χώρο Εργασίας είναι Κρίσιμης Σημασίας για την Επιτυχία του CEO”, 23 Ιαν. (Mara Swan)
  • “Το Μέλλον της Εργασίας”, 23 Ιαν. (Alain Roumilhac)
  • “Συζήτηση Στρογγυλής Τραπέζης με θέμα την Ψηφιακή Οικονομία” και “Οικοδομώντας Κοινότητες: Το Μέλλον της Απασχόλησης στον κλάδο της Μεταποίησης και Παραγωγής”, 25 Ιαν. (Stefano Scabbio)
  • “Μεγιστοποίηση Απόδοσης στην Ψηφιοποίηση”, 25 Ιαν. (Jonas Prising)
 
Απαντήστε στις ερωτήσεις του DigiQuotient και ανακαλύψτε πόσο έτοιμοι είστε να ηγηθείτε στην ψηφιακή εποχή, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.digiquotient.io.com

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Σχετικά άρθρα


Ο Μετασχηματισμός των C-Suite Στελεχών σε Digital Suite: Στην ετήσια Σύνοδο του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ (WEF) η ManpowerGroup καθοδήγησε τη συζήτηση για την Ψηφιακή Ηγεσία και πώς εξισορροπείται

Ο Μετασχηματισμός των C-Suite Στελεχών σε Digital Suite:

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Στον συνεχώς μεταβαλλόμενο κόσμο των επιχειρήσεων, ο οργανωτικός μετασχηματισμός είναι αναγκαίος. Πώς μπορείτε να παραμείνετε ένας ελκυστικός εργοδότης;

4 βήματα για την προστασία της εταιρική εικόνας με τις Συζητήσεις Καριέρας & τα προγράμματα πανατοποθέτησης

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ