Οι Tech Academies της ManpowerGroup, Συνεργάτης Στελέχωσης της ServiceNow στην Ελλάδα στο πλαίσιο του προγράμματος RISE UP

Οι Tech Academies της ManpowerGroup Ελλάδας, της μεγαλύτερης εταιρείας ανθρώπινου δυναμικού, αποτελούν εφεξής τον Επίσημο RiseUp Συνεργάτη Στελέχωσης της ServiceNow. Μέσω της συνεργασίας αυτής, οι Tech Academies αποτελούν φορέα εκπαίδευσης και ως Συνεργάτης Στελέχωσης υποστηρίζουν την παγκόσμια πρωτοβουλία RiseUp της ServiceNow, με το φιλόδοξο στόχο της εκπαίδευσης ενός εκατομμυρίου ανθρώπων στην πλατφόρμα της εταιρείας μέχρι το τέλος του 2024.

Στο πλαίσιο της αμοιβαίας συνεργασίας, η ServiceNow δίνει τη δυνατότητα στις Tech Academies να είναι ενημερωμένες για τις τεχνικές δεξιότητες που χρειάζονται οι πελάτες τους, επιτρέποντας τους να ανταποκριθούν πιο άμεσα στις ανάγκες αυτές. Η ServiceNow αποκτά πρόσβαση σε πιο υψηλής ποιότητας ταλέντα για να προσφέρει στους πελάτες της καλύτερα εκπαιδευμένους υποψήφιους. Και τελικά, είναι μια επιτυχία για τους υποψήφιους, ανοίγοντας την πόρτα για καλύτερες, υψηλότερα αμειβόμενες θέσεις εργασίας που είναι διαθέσιμες από τις Tech Academies ως Συνεργάτης Στελέχωσης της ServiceNow.

Ο μακροπρόθεσμος στόχος είναι να ενισχυθεί το οικοσύστημα της ServiceNow στην Ελλάδα, αξιοποιώντας το διαθέσιμο ταλέντο, συνοδευόμενο πάντα από τις σχετικές πιστοποιήσεις.

Σε Ζήτηση οι Δεξιότητες Πληροφορικής & Δεδομένων

Στόχος του ομίλου ManpowerGroup είναι να βοηθήσει τους εργοδότες να εντοπίσουν τις απαραίτητες δεξιότητες που αναζητούν στον κλάδο της Πληροφορικής. Σύμφωνα με την έρευνα Έλλειψης Ταλέντου για το 2024 του ομίλου ManpowerGroup, το 74% των εργοδοτών στην Ελλάδα αντιμετωπίζουν δυσκολία στην εύρεση ειδικευμένου προσωπικού στον κλάδο αυτόν.

Ξεκινάει η 1η επίσημη ServiceNow Ακαδημία στην Ελλάδα

Σε αυτό το πλαίσιο, έχει προγραμματιστεί τον Ιανουάριο του 2024 η έναρξη της πρώτης επίσημης ServiceNow Ακαδημίας, με διάρκεια εκπαίδευσης δέκα εβδομάδων. Η νέα αυτή Ακαδημία δίνει τη δυνατότητα συμμετοχής στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα τόσο σε απόφοιτους STEM σχολών. όσο εξάλλου και σε υφιστάμενους εργαζόμενους εταιρειών στον κλάδο της Τεχνολογίας.

Οι συμμετέχοντες θα έχουν πρόσβαση στα επίσημα E-Learnings της ServiceNow, με παράλληλη καθοδήγηση τόσο από εκπαιδευτή, όσο και τεχνική εκπαίδευση από έμπειρο ServiceNow Consultant. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει πέρα της σχετικής εκπαίδευσης και προετοιμασία στις δυο βασικές πιστοποιήσεις ServiceNow Developer & ServiceNow Administrator.

Με αφορμή το ξεκίνημα της πρώτης επίσημης ServiceNow Ακαδημίας στην Ελλάδα, ο CEO της ManpowerGroup Ελλάδας, κ. Χαράλαμπος Καζαντζίδης δήλωσε: «Στη ManpowerGroup Ελλάδας, είμαστε περήφανοι για μια ακόμη στρατηγική συνεργασία με την κορυφαία παγκόσμια εταιρεία λογισμικού ServiceNow στην Ελλάδα, προσφέροντας λύσεις που βελτιώνουν τις δεξιότητες στην Πληροφορική, επωφελούμενοι από την εμπειρία και την τεχνογνωσία της ServiceNow. Μιλώντας καθημερινά με τους εργοδότες, κατανοούμε βαθιά τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν στον εντοπισμό και την ανάπτυξη ταλέντων. Μέσω αυτής της συνεργασίας παρέχουμε προγράμματα που αναπτύσσουν σημαντικές δεξιότητες για τους υποψηφίους στον κλάδο της Πληροφορικής και δίνουμε τη δυνατότητα στους συμμετέχοντες να έχουν μια ουσιαστική και βιώσιμη πορεία στον χώρο της Τεχνολογίας.»

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα αποτελέσματα της έκθεσης και media inquiries, επικοινωνήστε με το τμήμα Marketing και Επικοινωνίας της ManpowerGroup Greece: vtsouni@manpowergroup.gr, gmpethani@manpowergroup.gr, 211-1069963.

Σχετικά άρθρα


Κουλτούρα Συμπερίληψης των εργαζομένων της κοινότητας ΛΟΑΤΚΙ+ από τον όμιλο ManpowerGroup

Ο Μήνας Υπερηφάνειας αναγνωρίζεται ως ευρέως η περίοδος εορτασμού της διαφορετικότητας, της συμπερίληψης καθώς και της ένδειξης υποστήριξης προς τα μέλη της κοινότητας ΛΟΑΤΚΙ+. Για τους οργανισμούς...

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Δράση Δενδροφύτευσης της ManpowerGroup Ελλάδας σε συνεργασία με την Περιβαλλοντική Οργάνωση We4all

Η ManpowerGroup Ελλάδας αναδεικνύει την περιβαλλοντική της ευαισθησία και τη σταθερή δέσμευσή της στην προστασία του περιβάλλοντος και των φυσικών πόρων, έχοντας υλοποιήσει με μεγάλη επιτυχία...

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Η πρόκληση του Δημογραφικού στην εποχή της προσαρμοστικότητας της Εργασίας

Στη νέα ρευστή εποχή της προσαρμοστικότητας, η εικόνα της Απασχόλησης αναδιαμορφώνεται διαρκώς καθώς δέχεται πιέσεις από συνεχείς μεταβολές και προκλήσεις. Σε αυτό το πλαίσιο, η νέα έκθεση του ομίλου...

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ