Διπλή Διάκριση για τη ManpowerGroup

 

Διπλή Διάκριση για τη ManpowerGroup 
Βραβείο: World’s Most Ethical Company για 7η συνεχή χρονιά το 2017 και Βραβείο: World’s Most Admired Companies για 14 συνεχόμενα έτη.

Η ManpowerGroup αποτελεί μοναδική εταιρεία στον κλάδο υπηρεσιών που διακρίθηκε και στους δύο τομείς για το 2017

Η ManpowerGroup (NYSE: MAN), η κορυφαία παγκόσμια εταιρεία λύσεων ανθρώπινου δυναμικού, έχει αναγνωριστεί για 7η συνεχή χρονιά διεθνώς ως μια από τις πλέον Ηθικές Εταιρείες – “World’s Most Ethical Company” από το Ινστιτούτο Ethisphere, παγκόσμιος ηγέτης στον ορισμό των ηθικών επιχειρηματικών πρακτικών. Η ManpowerGroup έχει επίσης αναγνωριστεί ως μια από τις πιο  αξιοθαύμαστες εταιρείες στον κόσμο – World’s Most Admired Companies από το περιοδικό Fortune για 14η συνεχόμενη χρονιά. Η εταιρεία αποτελεί μια από τις 40 εταιρείες που αναγνωρίστηκε και διακρίθηκε και στις δύο λίστες για το 2017.

Το Ινστιτούτο Ethisphere μέσα από το βραβείο “World’s Most Ethical Companies” αναγνωρίζει τους οργανισμούς που επιδεικνύουν Ηγεσία Ήθους στον τομέα των κλάδων που δραστηριοποιούνται. Η ManpowerGroup σημείωσε υψηλή βαθμολογία και στις πέντε κατηγορίες αξιολόγησης: Πρόγραμμα Συμμόρφωσης και Δεοντολογίας, Εταιρική Διακυβέρνηση, Κουλτούρα Ηθικής, Βιώσιμη Ανάπτυξη και Εταιρική Υπευθυνότητα, Ηγεσία, Καινοτομία και Φήμη. Η έκθεση σχετικά με το World’s Most Admired Company αφορά στην εταιρική φήμη. Οι κατατάξεις βασίζονται σε εννέα βασικές διαστάσεις της φήμης, οι οποίες περιλαμβάνουν από την ποιότητα των προϊόντων και υπηρεσιών μέχρι τη διάσταση των μακροπρόθεσμων επενδύσεων. Η ManpowerGroup σημείωσε υψηλότερη βαθμολογία σε κατηγορίες, συμπεριλαμβανομένων της Κοινωνικής Ευθύνης, την Παγκόσμια Ανταγωνιστικότητα και την διαχείριση των εταιρικών πόρων. 

«Στη ManpowerGroup, πιστεύουμε ότι η επιτυχημένη λειτουργία μιας επιχείρησης και η παροχή ουσιαστικής και βιώσιμης απασχόλησης για εκατομμύρια ανθρώπους αποτελεί ένα μοναδικό και ισχυρό συνδυασμό για τη βιώσιμη ανάπτυξη», υπογραμμίζει ο Jonas Prising, Chairman & CEO, ManpowerGroup. «Είμαστε περήφανοι που είμαστε η μοναδική εταιρεία στον κλάδο μας η οποία αναγνωρίζεται ως πιο Ηθική και πιο Αξιοθαύμαστη. Είναι απόδειξη για τους 28.000 υπαλλήλους μας σε όλο τον κόσμο, που εξυπηρετούν με επιτυχία τους πελάτες μας και παράλληλα συμβουλεύουν εκατομμύρια ανθρώπους για να αναπτύξουν τις ικανότητές τους ώστε να αποκτήσουν ουσιαστική απασχόληση στο σημερινό ταχέως μεταβαλλόμενο κόσμο της απασχόλησης».

Για περισσότερες πληροφορίες για το πλάνο Αειφορίας της ManpowerGroup’s, επισκεφτείτε www.manpowergroup.com/DoingWellByDoingGood.

Σχετικά με τη ManpowerGroup™
H ManpowerGroup™ (NYSE:MAN) αποτελεί την κορυφαία διεθνώς εταιρεία ανθρώπινου δυναμικού για σχεδόν 70 χρόνια. Τα εξειδικευμένα μας στελέχη συνδέουν πάνω από 600.000 ανθρώπους με αξιοπρεπείς και δημιουργικές θέσεις απασχόλησης καθημερινά, από ένα ευρύ φάσμα κλάδων και δεξιοτήτων. Μέσα από τα τέσσερα “brands” της ManpowerGroup – Experis™, Manpower™, ManpowerGroup™ Solutions, και Right Management™, βοηθάμε πάνω από 400.000 πελάτες σε 80 χώρες να βρουν το κατάλληλο ταλέντο, παρέχοντας ολοκληρωμένες λύσεις εύρεσης, διαχείρισης και ανάπτυξης ταλέντου. Η ManpowerGroup βραβεύτηκε ως “World’s Most Ethical Companies” για 6η συνεχή χρονιά το 2016, ενώ παράλληλα αναδείχτηκε ως “Fortune’s Most Admired Companies”, επιβεβαιώνοντας τη θέση της ως την πιο αξιόπιστη και αξιόλογη εταιρεία στον κλάδο. www.manpowergroup.com

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Σχετικά άρθρα