Μόνιμη και Προσωρινή Στελέχωση


Η ManpowerGroup εδώ και 70 χρόνια ασχολείται με την κάλυψη θέσεων εργασίας, για έκτακτες ή μόνιμες ανάγκες και παρέχει σταθερά λύσεις στους οργανισμούς όλων των μεγεθών, προάγοντας την επιχειρηματική ευελιξία και ανταγωνιστικότητά τους.

Η βαθιά μας αντίληψη τόσο για τις επιχειρηματικές ανάγκες όσο και για το ταλέντο που χρειάζεται για να καλυφθούν αυτές οι ανάγκες, μας δίνει τη δυνατότητα να συνδυάζουμε, να διασυνδέουμε τον σωστό άνθρωπο με την κατάλληλη θέση εργασίας με άριστα επιχειρηματικά αποτελέσματα για τους πελάτες μας.

Η ManpowerGroup διαθέτει σημαντική παγκόσμια παρουσία σε περισσότερες από 80 χώρες, έχοντας αναπτύξει ειδίκευση στις προσλήψεις για Διοικητικές και Υποστηρικτικές θέσεις, θέσεις σε Κέντρα Εξυπηρέτησης Πελατών, στη Βιομηχανία και την Παραγωγή και Εξειδικευμένους Τεχνίτες.

 

Η μεθοδολογία μας


Οι εξειδικευμένοι Σύμβουλοί μας διαθέτουν πολυετή εμπειρία και ακολουθούν μία στοχευμένη και δομημένη διαδικασία πρόσληψης

 
1
Συλλογή βιογραφικών μέσω: Της βάσης δεδομένων μας, των διαφημίσεων σε σελίδες ευρέσεως θέσεων εργασίας και των κοινωνικών δικτύων (Headhunting)
2
Διαλογή και αξιολόγηση βιογραφικών (CV screening) από εξειδικευμένους Συμβούλους
3
Σύντομη και δομημένη τηλεφωνική συνέντευξη
4
Τεστ προσωπικότητας και ικανοτήτων

5
Αξιολόγηση ξένων γλωσσών (όπου απαιτείται)
6
Δομημένη συνέντευξη πρόσωπο με πρόσωπο
7
Συστάσεις από προηγούμενους εργοδότες
8
Δημιουργία προφίλ των υποψηφίων με το βιογραφικό τους σημείωμα και αποστολή της λίστας

Επικοινωνήστε μαζί μας


 

     
    Επικοινωνήστε μαζί μας
    Αναζητάς εργασία;

    H ιστοσελίδα της ManpowerGroup για τους υποψήφιους έχει αλλάξει.
    Μείνετε συντονισμένοι με την www.manpower.gr