Αξιολόγηση & Ανάπτυξη Ταλέντου


Η Right Management αποτελεί μέλος του ομίλου ManpowerGroup από το 2004. Είναι παγκόσμιος ηγέτης στη διαχείριση ταλέντων και σταδιοδρομίας, σχεδιάζοντας και υλοποιώντας λύσεις ανθρώπινου δυναμικού που ευθυγραμμίζουν τη στρατηγική ταλέντου με την επιχειρηματική στρατηγική. Έτσι, στον διαρκώς μεταβαλλόμενο κόσμο της εργασίας, οι πελάτες της εξασφαλίζουν την επιτυχία.

Η εξειδίκευση της Right Management εκτείνεται από την αξιολόγηση Ταλέντου, την Ανάπτυξη Ηγεσίας και την Οργανωτική Αποτελεσματικότητα ή τη Δέσμευση Εργαζομένων έως την Υποστήριξη Οργανωτικής Αναδιάρθρωσης και την Επανατοποθέτηση. Με παρουσία σε περισσότερες από 50 χώρες, η Right Management συνεργάζεται με εταιρείες κάθε μεγέθους. Περισσότερο από το 80% των εταιρειών του «Fortune 500» συνεργάζονται με τη Right Management, προκειμένου να αναπτύξουν το ανθρώπινο δυναμικό τους, να μειώσουν το κόστος και τελικά να βελτιώσουν τις επιδόσεις τους.


Το "κλειδί" της επιτυχίας βρίσκεται στην Απόδοση του Ανθρώπινου Κεφαλαίου.

Οι εταιρείες επιθυμούν να αναπτύξουν το δυναμικό ενός ανθρώπου, δεδομένου ότι το Ταλέντο αποτελεί το συγκριτικό, το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα. Όταν οι επιχειρήσεις πιστεύουν στο Δυναμικό των ανθρώπων, καθοδηγώντας και υποστηρίζοντας την Καριέρα τους, αποκομίζουν σημαντικά οφέλη όπως ευελιξία, καινοτομία και ένα ισχυρό "brand": Η επιτυχία καθενός ανθρώπου ξεχωριστά αποτελεί και διαμορφώνει το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα των εταιρειών.

 

96-98%

Ικανοποίηση Υποψήφιων

 

6-9 μήνες

Μέσος όρος τοποθέτησης υποψηφίων

 

Επικοινωνήστε μαζί μας


 

     
    Επικοινωνήστε μαζί μας