Manpowergroup

Όμιλος ManpowerGroup

Σε έναν κόσμο δεδομένης αβεβαιότητας, οι επιχειρήσεις καλούνται να προσαρμόζονται ταχύτατα στα νέα δεδομένα ώστε να παραμένουν ανταγωνιστικές. Η ManpowerGroup™ (NYSE: MAN) αποτελεί την κορυφαία διεθνώς εταιρεία ανθρώπινου δυναμικού για σχεδόν 70 χρόνια. Τα εξειδικευμένα μας στελέχη συνδέουν πάνω από 600.000 ανθρώπους με αξιοπρεπείς και δημιουργικές θέσεις απασχόλησης καθημερινά, από ένα ευρύ φάσμα κλάδων και δεξιοτήτων. Μέσα από τα τέσσερα "brands" της ManpowerGroup - Experis™, Manpower™, ManpowerGroup™ Solutions, και Right Management™ βοηθάμε πάνω από 400.000 πελάτες σε 80 χώρες να βρουν το κατάλληλο ταλέντο, παρέχοντας ολοκληρωμένες λύσεις εύρεσης, διαχείρισης και ανάπτυξης ταλέντου. Η ManpowerGroup βραβεύτηκε ως "World's Most Ethical Companies" για 6η συνεχή χρονιά το 2016, ενώ παράλληλα αναδείχτηκε ως "Fortune's Most Admired Companies", επιβεβαιώνοντας τη θέση της ως την πιο αξιόπιστη και αξιόλογη εταιρεία στον κλάδο. 

Η Manpower® είναι ο παγκόσμιος ηγέτης στην κάλυψη θέσεων εργασίας, για έκτακτες ή μόνιμες ανάγκες, που προσφέρει σταθερά λύσεις στους οργανισμούς όλων των μεγεθών, προάγοντας την επιχειρηματική ευελιξία και ανταγωνιστικότητά τους. Η βαθιά μας αντίληψη τόσο των επιχειρηματικών αναγκών όσο και του ταλέντου που χρειάζεται για να καλυφθούν αυτές οι ανάγκες, μας δίνει τη δυνατότητα να συνταιριάζουμε τον σωστό άνθρωπο και τη σωστή θέση εργασίας με άριστα επιχειρηματικά αποτελέσματα για τους πελάτες μας. Η Manpower διατηρεί ένα παγκόσμιο δίκτυο με παρουσία σε περισσότερες από 80 χώρες, έχοντας αναπτύξει ειδίκευση στις προσλήψεις για Διοικητικές και Υποστηρικτικές θέσεις, θέσεις σε Κέντρα Εξυπηρέτησης Πελατών, στη Βιομηχανία και την Παραγωγή και Εξειδικευμένους Τεχνίτες. 
Επισκεφθείτε την κεντρική ιστοσελίδα manpowergroup.com για περισσότερες πληροφορίες.

Η Right Management® είναι ο παγκόσμιος ηγέτης στη διαχείριση ταλέντου και σταδιοδρομίας, σχεδιάζοντας και υλοποιώντας λύσεις ανθρώπινου δυναμικού που ευθυγραμμίζουν τη στρατηγική ταλέντου με την επιχειρηματική στρατηγική. Έτσι, στον διαρκώς μεταβαλλόμενο κόσμο της εργασίας, οι πελάτες της βρίσκουν την επιτυχία. Η εξειδίκευση της Right Management εκτείνεται από την αξιολόγηση Ταλέντου, την Ανάπτυξη Ηγεσίας και την Οργανωτική Αποτελεσματικότητα ή την Δέσμευση Εργαζομένων έως την Υποστήριξη Οργανωτικής Αναδιάρθρωσης και την Επανατοποθέτηση. Με παρουσία σε περισσότερες από 50 χώρες, η Right Management συνεργάζεται με εταιρείες όλων των μεγεθών. Πάνω από 80% των εταιρειών του «Fortune 500» συνεργάζονται με τη Right Management, για να αναπτύξουν το ανθρώπινο δυναμικό τους, να μειώσουν το κόστος και να βελτιώσουν τις επιδόσεις τους.

Επισκεφθείτε την κεντρική ιστοσελίδα  right.com για περισσότερες πληροφορίες.

H ManpowerGroup™ Solutions προσφέρει ειδικά προσαρμοσμένες λύσεις, μικρής και μεγάλης κλίμακας, που κάνουν το ανθρώπινο δυναμικό σας πιο ευέλικτο και αποτελεσματικό. Για πάνω από μια δεκαετία οι μεγαλύτερες εταιρείες στον κόσμο απευθύνονται στην ManpowerGroup Solutions για τις υπηρεσίες της: 

  • Recruitment Process Outsourcing (Ανάληψη της Διαδικασίας Στελέχωσης, της συνολικής ή τμήματος αυτής)
  • Talent Based Outsourcing (Ανάληψη Επιχειρηματικών Λειτουργιών Εντάσεως Εργασίας)
  • Strategic Workforce Consulting (Συμβουλευτική στη Χάραξη Στρατηγικής Ανθρώπινου Δυναμικού, σε ευθυγράμμιση με την επιχειρηματική στρατηγική)
  • Managed Service Provider (Διαχείριση Εξωτερικών Συνεργατών)
  • Borderless Talent Solutions (Λύσεις Εύρεσης Ταλέντου από το Εξωτερικό)
  • Language Services (Επικοινωνία και Διαχείριση Περιεχομένου, ξεπερνώντας τους περιορισμούς που προκύπτουν στην εργασία λόγω διαφορετικής γλώσσας)

Επισκεφθείτε την κεντρική ιστοσελίδα  manpowergroupsolutions.com για περισσότερες πληροφορίες.

H Experis™ (μετεξέλιξη της Manpower Professional) είναι ο παγκόσμιος ηγέτης στην Εύρεση, Αξιολόγηση και Διαχείριση Εξειδικευμένων Επαγγελματιών. Διαρκώς αναζητά ταλαντούχους υποψήφιους για τους πελάτες της σε συγκεκριμένους επαγγελματικούς τομείς (Πληροφορική, Χρηματοοικονομικά και Λογιστική, Μηχανικοί), οι οποίοι καλούνται να απασχοληθούν σε εγκαταστάσεις των πελατών αλλά και οπουδήποτε στον κόσμο ή εικονικά. Με αυτό τον τρόπο, συνταιριάζει τις ικανότητες των υψηλόβαθμων Στελεχών και τη φιλοδοξία τους με τις επιχειρηματικές ανάγκες οργανισμών σε περισσότερες από 50 χώρες.

Επισκεφθείτε την κεντρική ιστοσελίδα  experis.com για περισσότερες πληροφορίες.