Senior Architect
Άνω των 20 ετών εμπειρίας ως Senior Developer, Product Owner (SCRUM), Team Leader και Architect στην ανάπτυξη λογισμικού σε εταιρείες και οργανισμούς καθώς και σε  startups. Γνώσεις Spring, Angular, PostgressDB, MySQL, HTML, CSS,PHP, GIS Platform, web – Mathematica, CGAL, C++/STL Boostlips, Python, MVC, Kotlin.  Διακρίνεται για τη βαθιά αλγοριθμική γνώση, τη μετουσίωση της ανάγκης στnν κατάλληλη αρχιτεκτονική καθώς και στο εκτεταμένο του δίκτυο στη κοινότητα των Front, Back, Full stack, Mobile και  UI/UX Developers. Διαθέτει μεγάλη άνεση στη δημιουργία, οργάνωση και διοίκηση αποτελεσματικών ομάδων εργασίας. Διακρίνεται για την πρακτική του σκέψη, την ανοικτή και θετική επικοινωνία, την ομαδικότητα. Κάτοχος πτυχίου Ηλεκτρολόγου Μηχανικού με ειδίκευση στις τηλεπικοινωνίες και μεταπτυχιακού διπλώματος μαθηματικών. Χειρίζεται άριστα την Αγγλική γλώσσα. 


ΙCT Project Manager
Διαθέτει βαθιά γνώση των ICT τεχνολογιών με έμφαση στη νανοτεχνολογία και στην ασφάλεια καθώς και των τελευταίων εξελίξεων των Forensics Pen tests στη Μεγάλη Βρετανία, τη Κύπρο και την Ελλάδα. Με ερευνητική εμπειρία στον NHS, EU Programs (Horizon 2020, FP7) για τη δημιουργία νέων Nanosencing Systems και στον τομέα του Retail και της βιομηχανίας στην Ελλάδα. Συνδυάζει γνώσεις VPN, CISCO, Symantec, Web, DataBases (Argus, PV-Work), αλλά και ανάπτυξης λογισμικού SAS, UNIX, XML, VBA, C++, PLSQL, ORACLE, PHP, ASPNET C# .NΕΤ, καθώς και ERP προγραμματισμό (SAP – ABAC, Softone, Entersoft, Plexis). Διακρίνεται για την ευμάθειά του και την επικέντρωσή του στην προσφορά ποιοτικών υπηρεσιών. Ανοικτός για μόνιμη απασχόληση ή βάσει έργου. Δυναμική και ήρεμη προσωπικότητα, με δυνατότητα εργασίας κάτω από σφικτά προγράμματα, καλό χειρισμό προϋπολογισμού και ομάδων. Χαρακτηρίζεται από την ανοιχτή και ξεκάθαρη επικοινωνία και το σεβασμό προς όλους τους συνεργάτες του. 
Κάτοχος πτυχίων Ηλεκτρολόγου και Ηλεκτρονικού Μηχανικού και Μεταπτυχιακού Διπλώματος στα πληροφοριακά συστήματα από πανεπιστήμια της Μεγάλης Βρετανίας. Μιλά άπταιστα Αγγλικά και Ιταλικά.

SR Medical Representative
Η υποψήφια είναι έτοιμη για το επόμενο βήμα ως Product/Brand Manager ή Key Accounts Manager. Κατέχει περί τα 12 έτη εργασιακή εμπειρία ως φαρμακευτικός σύμβουλος. Ξεκίνησε την καριέρα της ως βοηθός ερευνητή στα εργαστήρια φαρμακολογίας του Πανεπιστημίου αλλά σύντομα προσλήφθηκε από μεγάλη φαρμακευτική πολυεθνική όπου έμεινε για δύο έτη ως Sales/Medical Representative και αρχικά εξειδικεύτηκε στο μεταβολικό σύνδρομο. Τα τελευταία 9 έτη ως Senior Medical Representative έχει αποκτήσει εμπειρία σε ιδιαίτερα απαιτητικούς τομείς, όπως στον τομέα της Ογκολογίας.  Στα επιτεύγματα της υποψήφιας είναι η σημαντική ανάπτυξη μεγάλου πλέον κύκλου Key Opinion Leaders καθώς και άλλων stakeholders όπως μεγάλα ογκολογικά κέντρα δημόσια & ιδιωτικά, φαρμακεία νοσοκομείων και φαρμακεία ΕΟΠΥΥ.  Δυνατή και φιλική προσωπικότητα, εμπνέει εμπιστοσύνη. Είναι πτυχιούχος Φαρμακευτικής Αθηνών, κατέχει ΜΒΑ από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο και πρόσφατα ξεκίνησε μεταπτυχιακό στο Marketing. Μιλάει άπταιστα Αγγλικά και Γαλλικά.

Intl. Business Development Manager
Με άνω των 18 ετών εμπειρία στο άνοιγμα αγορών εξωτερικού, rebranding και σχεδιασμό όλων των εργαλείων marketing για τη δημιουργία της ιδανικής εικόνας ενός προϊόντος με βάση πρότυπα και ανάγκες των αγορών του εξωτερικού. Με  βαθιά γνώση της μεθοδολογίας πρακτικής ανάλυσης της αγοράς, της κατανόησης των τάσεων του καταναλωτή και της παρουσίασης των προϊόντων μέσω του κατάλληλου καναλιού. Πρόκειται για έναν επαγγελματία με σοβαρές επιτυχίες στο ενεργητικό του στις βασικές αγορές της Ευρώπης (Γερμανία, Γαλλία, Ολλανδία, Βέλγιο, Ιταλία, Αγγλία, Μάλτα, Αυστρία, Σκανδιναβία), της Ελβετίας, των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων (Ντουμπάι, Κατάρ) και της Ιαπωνίας.  Εργαζόμενος που δρα ως Entrepreneur, ψάχνει πάντα και καταφέρνει να βρίσκει λύσεις,  χρειάζεται αρκετή ελευθερία και εκτιμά τη καλή στοχοθέτηση. Διακρίνεται για τον έντονο δυναμισμό του, τη θετική σκέψη, και την ικανότητα να δρα το ίδιο αποτελεσματικά ανεξάρτητα και με ελάχιστη βοήθεια.  Είναι το κατάλληλο προφίλ για το άνοιγμα νέων αγορών, τη δημιουργία Δικτύων συνεργατών και franchise. Απόφοιτος Διοίκησης Επιχειρήσεων με έμφαση στο Marketing, μιλά άπταιστα Αγγλικά, Γερμανικά και βασικά Γιαπωνέζικα.

HR Manager
Ο υποψήφιος διαθέτει πάνω από 17 έτη εμπειρία στη Διεύθυνση Ανθρώπινου Δυναμικού σε retail καθώς και σε μεγάλες και μεσαίες ξενοδοχειακές μονάδες σε όλη την Ελλάδα. Στα δυνατά του σημεία ξεχωρίζει η μεγάλη του εμπειρία σε θέματα προϋπολογισμού, ελέγχου κόστους μισθοδοσίας, εκπαίδευσης  και διαχείρισης του προσωπικού ενώ έχει επιτυχημένα ηγηθεί συστημάτων γρήγορης στελέχωσης. Γνωρίζει σε βάθος την εργατική νομοθεσία, έχει πρακτική εμπειρία στην διαχείριση σωματείων ενώ πετυχαίνει να χτίζει σχέσεις εμπιστοσύνης τόσο με τα άτομα της ομάδας του όσο και με τις Δημόσιες Αρχές κυρίως του ήπιου χαρακτήρα του και της συνεργατικής του προδιάθεσης. 

Είναι πτυχιούχος των Τουριστικών σπουδών με MBA στη Διοίκηση επιχειρήσεων. Διαθέτει άριστη γνώση Αγγλικών και Γαλλικών και βασική γνώση Γερμανικών. Είναι θετικός για εργασία σε όλη την Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα παραπάνω προφίλ υποψηφίων ή την παροχή ολοκληρωμένων υπηρεσιών εξεύρεσης και επιλογής μεσαίων και ανώτερων στελεχών, μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον κο. Γρηγόρη Λεμονή, Manager της Manpower Professional, τηλ. 210-6927400 (εσ. 234, 238, 206) email glemonis@manpowergroup.gr ή συμπληρώνοντας τη φόρμα "ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ".