Fin Tech Manager 
10 χρόνια επιτυχημένης πορείας στην ανάλυση και εφαρμογή FinTEch λύσεων έχοντας αρχικά εργαστεί για μία από τις Big 4 και μετέπειτα σε διεθνείς Ασφαλιστικούς και Αντασφαλιστικούς Οργανισμούς. Ξεκίνησε την καριέρα του ως Σύμβουλος Υποστήριξης Λογισμικού ERP και CRM αλλά το ταλέντο και η ώριμη προσωπικότητά του τον οδήγησαν νωρίς στο να διαχειριστεί διεθνείς πολυπολιτισμικές ομάδες εργασίας, αναλαμβάνοντας μεγάλα (> 1 εκατ. Ευρώ) και σύνθετα έργα στο τομέα του Financial Technology σε Κύπρο, Λίβανο, Λουξεμβούργο, Ρουμανία, Σαουδική Αραβία, Σουηδία και Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα. Η πελατοκεντρική του φιλοσοφία, η ποιότητα του αποτελέσματος, η τήρηση των χρονοδιαγραμμάτων καθώς και η επάρκεια εφαρμογής Scrum, Agile και Waterfall είναι μερικά από τα χαρακτηριστικά που κάνουν τον υποψήφιο να ξεχωρίζει. Διακρίνεται από την ικανότητά του να οικοδομεί μακροχρόνιες επαγγελματικές σχέσεις βασιζόμενος στη συνέπεια, στην ανοιχτή και σαφή επικοινωνία καθώς και στην εποικοδομητική διαχείριση των ανθρώπινων σχέσεων. Διαθέτει μεταπτυχιακό στην επιστήμη των υπολογιστών, πτυχίο διοίκησης και οικονομίας από Βρετανικά ακαδημαϊκά ιδρύματα και κατέχει ITIL V3 Foundation Certificate σε IT Service Management. Μιλά άπταιστα Αγγλικά.

Commercial IT Manager
Διαθέτει επιτυχημένη επαγγελματική πορεία άνω των 20 ετών σε θέσεις ανώτερες εμπορικές θέσεις σε πολυεθνικές και μεγάλες ελληνικές εταιρείες, με γνώση και εμπειρία στο συντονισμό πολυπολιτισμικών τεχνικών ομάδων.  Διακρίνεται για σειρά επιτυχιών στη διαπραγμάτευση και άρτια διαχείριση διεθνών μεγάλων εμπορικών λογαριασμών και στην ανάπτυξη νέων αγορών. Χαρακτηριστικό παράδειγμα της επιτυχημένης πορείας του αποτελεί το δυναμικό εμπορικό επαναλανσάρισμα μεγάλης εταιρείας στο εξωτερικό. Μεθοδικός, με δομημένο τρόπο σκέψης, υψηλού επιπέδου διαπραγματευτικές ικανότητες, οξυδερκή εμπορική αντίληψη και εξοικείωση με τη διεθνή αγορά, ηγείται με συνεργατικό τρόπο ενδυναμώνοντας την επιτυχημένη λήψη πρωτοβουλιών των συνεργατών του παρέχοντας σαφείς εταιρικές προσδοκίες και έμπρακτη υποστήριξη για την επίτευξη των στόχων. Κάτοχος πτυχίου Φυσικής, με Μεταπτυχιακό στις Οπτοηλεκτρονικές Συσκευές και ΜΒΑ.  Γνωρίζει άριστα Αγγλικά και Γαλλικά, έχει καλή γνώση Γερμανικών και είναι Certified Project Manager (PMI). 

Business Development Manager 
14 έτη  προοδευτικής εμπειρίας σε περιφερειακές και συστημικές τράπεζες, πολυεθνικές εταιρείες χρηματοδοτικής μίσθωσης αυτοκινήτων και εταιρείες χρηματοοικονομικής τεχνολογίας. Με ένα ισχυρό και πολυεπίπεδο χαρτοφυλάκιο ανάπτυξης υπηρεσιών διαχείρισης χρηματοοικονομικών προϊόντων και υπηρεσιών έργων, διακρίνεται για τη δυναμική προσωπικότητά του, η οποία συνδυάζεται με ευμάθεια, προσήλωση στην επίτευξη του στόχου, διαφάνεια και οικοδόμηση επιτυχημένων εμπορικών ομάδων. Ήρεμος αξιόπιστος με αντοχή στο άγχος και έμφυτη την ικανότητα να μετουσιώνει τις δυσκολίες σε ευκαιρίες. Διαθέτει Πτυχίο και Μεταπτυχιακό στη Διοίκηση Επιχειρήσεων καθώς και πιστοποιητικό στα χρηματοοικονομικά αγγλόφωνων πανεπιστημίων και γνώσεις συστημάτων ERP, SPATA, REUTERS και Excel – VB.

Senior Financial Controller 
Άνω των 10 ετών επιτυχημένης πορείας στη διαχείριση των οικονομικών εφαρμογών και αναλύσεων με έμφαση στην υποστήριξη λειτουργιών της Εμπορικής Διεύθυνσης καθώς και της Διεύθυνσης Αγορών. Στέλεχος ελληνικών και πολυεθνικών εταιρειών, με εις βάθος γνώση του αντικειμένου του στους τομείς των Ασφαλειών, του Καλλυντικού και του Φαρμάκου. Ευκίνητος και χαρισματικός συνδυάζει την οικονομική κατανόηση με την εμπορική κατανόηση και την πληροφορική. Ισχυρή και ειλικρινής προσωπικότητα, χαρακτηρίζεται από πελατοκεντρική κουλτούρα. Διαθέτει πτυχίο Μαθηματικών & MBA αγγλόφωνου τοπικού ακαδημαϊκού ιδρύματος. Άριστη γνώση Excel, TSQL, και Access και άρτια χρήση ΙΒΜ IS 400, Cognos , Optisoft Optiplan ERP, JD Edwards, Hyperion, smart view tool, SAP & SAP EPM.  Γνωρίζει άπταιστα αγγλικά.

Healthcare Sales Executive
9 χρόνια επιτυχημένης καριέρας στις πωλήσεις φαρμακευτικών καταναλωτικών προϊόντων στο κανάλι των φαρμακείων και των φαρμακαποθηκών σε μεσαίες και μεγάλες πολυεθνικές φαρμακευτικές εταιρίες. Διακρίνεται από υψηλές επιδόσεις στο λανσάρισμα νέων προϊόντων, στην ανάπτυξη πελατολογίου και στη  διαχείριση key accounts. 
Αξιόπιστος επαγγελματίας, προσανατολισμένος στο αποτέλεσμα, με ευγενική και ομαδική προσωπικότητα καθώς και χαρακτηριστική διαπραγματευτική ικανότητα. Ανάμεσα στα επιτεύγματά του ξεχωρίζει η συνεχής υπεραπόδοση των στόχων και η συστηματική βράβευση του από την πλειοψηφία των εργοδοτών του. Διαθέτει ΜΒΑ στη Διοίκηση Επιχειρήσεων και πτυχίο στη Δημόσια Διοίκηση. Άριστη γνώση της Αγγλικής γλώσσας.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα παραπάνω προφίλ υποψηφίων ή την παροχή ολοκληρωμένων υπηρεσιών εξεύρεσης και επιλογής μεσαίων και ανώτερων στελεχών, μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον κο. Γρηγόρη Λεμονή, Manager της Manpower Professional, τηλ. 210-6927400 (εσ.234,238,206) email glemonis@manpowergroup.gr ή συμπληρώνοντας τη φόρμα "ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ".