Senior Director
Ο υποψήφιος διαθέτει πολύ επιτυχημένη πορεία 20+ ετών σε θέσεις Γενικού Διευθυντή, Εμπορικού Διευθυντή και Business Unit Manager σε πολυεθνικές και ελληνικές εταιρείες στους κλάδους Υπηρεσιών, Τεχνολογίας και Παραγωγής. Διακρίνεται για τις ηγετικές του ικανότητες και έχει αποκτήσει εκτεταμένη εμπειρία στην έμπνευση, παρακίνηση και διαχείριση ομάδων, στην οργάνωση και αναδιοργάνωση τμημάτων, στη διείσδυση σε νέες αγορές με νέα προϊόντα και υπηρεσίες, αλλά και στον στρατηγικό σχεδιασμό. Έχει επιτυχημένα υλοποιήσει έργο αναδιάρθρωσης (turnaround) σε ελληνική εταιρεία, παραμένοντας εστιασμένος σε αυξητικά αποτελέσματα τζίρου και κερδοφορίας ακόμη και στα δύσκολα χρόνια της οικονομικής κρίσης. Είναι ηθικός, ακέραιος,  διαθέτει κορυφαίες επαγγελματικές επαφές και λειτουργεί με γνώμονα το επιχειρηματικό πνεύμα τηρώντας τα πλαίσια των συμφωνημένων κάθε φορά πλάνων και παραμένει ενεργό μέλος της αγοράς στην οποία δραστηριοποιείται. Έχει πτυχίο στα Οικονομικά, είναι κάτοχος ΜΒΑ, μιλάει άπταιστα αγγλικά και καλά γαλλικά και γερμανικά.

Sales & Business Development Manager
Έμπειρο στέλεχος με πολύ σημαντική εμπειρία σε εμπορικές διευθυντικές θέσεις σε πολυεθνικά περιβάλλοντα FMCG και καπνικών προϊόντων. Έχει επίσης διατελέσει ρόλους σε Πωλήσεις, Business Development, Trade Marketing, Key Account Management και Revenue Management. Πρόκειται για έναν υποψήφιο που συνδυάζει αποτελεσματικά τη χάραξη της στρατηγικής και την εκτέλεσή της με τρόπο κερδοφόρο για την εταιρεία.  Στοχεύει στην περαιτέρω ανάπτυξη της εταιρείας με την προσθήκη νέων συνεργασιών, την ανάπτυξη πελατών και τη βελτιστοποίηση εταιρικών διαδικασιών με στόχο την εύρυθμη λειτουργία και τον ομαλό συντονισμό όλων των τμημάτων. Τέλος, σχεδιάζει ενέργειες για τον καταναλωτή, βάση της Marketing στρατηγικής και των ιδιαιτεροτήτων που χαρακτηρίζει κάθε πελάτη/account φροντίζοντας παράλληλα για τη συνετή διαχείριση του διαθέσιμου budget. Διαθέτει ανεπτυγμένες επικοινωνιακές δεξιότητες, ομαδικό πνεύμα συνεργασίας και την ικανότητα να αναδεικνύει τις δεξιότητες των συνεργατών του ενθαρρύνοντας την ανάδειξη νέων ιδεών με θετική διάθεση κι έμφαση στην επίτευξη των στόχων. Κατέχει πτυχίο Χημικού και μιλάει πολύ καλά αγγλικά.

Business Analyst
Πιστοποιημένος και έμπειρος Business Analyst και Scrum Master με εμπειρία μεγαλύτερη των 25 ετών, σε ολόκληρο τον κύκλο ανάπτυξης εφαρμογών, με την χρήση μεθοδολογιών Waterfall και Agile. Κατά την διάρκεια της επαγγελματικής του πορείας κατείχε διαφορετικούς ρόλους και θέσεις από την Ανάπτυξη Εφαρμογών μέχρι τη Scrum Mastering, Business Analysis και το Project Management και πρόσφατα διατέλεσε σε ρόλο Test Manager. Έχει εργαστεί σε εταιρείες αιχμής στον τομέα της Τεχνολογίας, στην Ελλάδα και στο εξωτερικό και συμμετείχε σε ποικίλες ομάδες έργων σε πολυεθνικές εταιρείες και φορείς του ευρύτερου Δημοσίου τομέα. Ξεχωρίζει καθώς προσαρμόζεται εύκολα σε νέα και απαιτητικά περιβάλλοντα, πετυχαίνει ομαλές συνεργασίες με συναδέλφους και πελάτες, επικεντρώνεται με προσήλωση στα αποτελέσματα κι έχει σταθερά βοηθήσει τους πελάτες και τις εταιρείες που εργάστηκε στο να διερευνήσουν και να επιτύχουν τις στρατηγικές τους προκλήσεις. Είναι κάτοχος πτυχίου Computing, έχει μεταπτυχιακό σε Business Analysis και Design και μιλάει άπταιστα Αγγλικά.

Sr. Oracle DB Administrator
Υποψήφιος με 20+ έτη εμπειρίας στον κλάδο της πληροφορικής έχει εργαστεί σε μεγάλα έργα για κλάδους όπως ο τραπεζικός, ο κλάδος των τηλεπικοινωνίων και του retail. Διακατέχεται από υψηλό αίσθημα ευθύνης, αφοσίωσης, συνέπειας, προσήλωσης στο αποτέλεσμα και συνεργάζεται άψογα με τους συναδέλφους του από όλα τα ιεραρχικά επίπεδα και τμήματα. Διακρίνεται από τον απόλυτο επαγγελματισμό του, τις άρτιες τεχνικές του γνώσεις, την ώριμη και μεστή επαγγελματική του προσωπικότητα, την αμεσότητα στην επικοινωνία, την αναλυτική και κριτική του σκέψη. Έχει με επιτυχία αναλάβει μεγάλα έργα migration, εργαζόμενος σε απαιτητικά περιβάλλοντα και κάτω από πολύ πιεστικούς χρόνους υλοποιήσεων. Είναι απόφοιτος  τμήματος πληροφορικής, πραγματοποιεί μεταπτυχιακές σπουδές σε πληροφοριακά συστήματα επιχειρήσεων και διαθέτει πιστοποιήσεις επί σειρά ετών ως Oracle Database Administrator Certified Professional. Μιλάει πολύ καλά αγγλικά.

Sea Operations Manager
Υψηλόβαθμο στέλεχος με πολυετή εμπειρία σε σημαντικές πολυεθνικές και ελληνικές ναυτιλιακές εταιρίες. Στα 26 έτη της εργασιακής της πορείας έχει εργαστεί σε ρόλους Supervisor, υπεύθυνης τμήματος Containers Import Department και Branch Manager έχοντας υπό την ευθύνη της τα τμήματα Εισαγωγών & Εξαγωγών, Πωλήσεων, Λογιστηρίου και Ανθρώπινου Δυναμικού. Κατά τη διάρκεια της εκτεταμένης εργασιακής της εμπειρίας είχε την ευκαιρία να συντονίσει, παρακινήσει, εμπνεύσει και να κερδίσει την εμπιστοσύνη των συνεργατών της δουλεύοντας ως μια στενά συνδεδεμένη ομάδα, με κοινό όραμα & στόχους. Βασική προτεραιότητα για την ίδια και τους συνεργάτες της παρέμενε η μεγιστοποίηση της ικανοποίησης των πελατών, προσφέροντας σταθερά ποιοτικές υπηρεσίες κάτι που βοήθησε και στην εμπορική ανάπτυξη των εταιρειών στις οποίες εργάστηκε. Τέλος, έδωσε έμφαση στην εκπαίδευση και ανάπτυξη του ανθρώπινου δυναμικού ενώ συντόνισε κι εφάρμοσε αποτελεσματικές μεθόδους μείωσης κόστους λειτουργίας διατηρώντας την εύρυθμη λειτουργία της επιχείρησης. Μιλάει άπταιστα αγγλικά.

 

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα παραπάνω προφίλ υποψηφίων ή την παροχή ολοκληρωμένων υπηρεσιών εξεύρεσης και επιλογής στελεχών, μπορείτε να επικοινωνήσετε στα παρακάτω τηλ. 210-6927400 (εσ. 238,206,245,225)  ή συμπληρώνοντας τη φόρμα "ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ".