Hr Ops Manager
Με πτυχίο στη φυσική και εξειδίκευση στα μαθηματικά και τη πληροφορική από το Πανεπιστήμιο Αθηνών και στη συνέχεια μεταπτυχιακό στη Διοίκηση Επιχειρήσεων από το Πανεπιστήμιο του Σαουθάμπτον, στα +20 έτη εμπειρίας ο υποψήφιος συνδυάζει μια πρακτική και μετρήσιμη προσέγγιση στο HR με ένα ανθρώπινο και ήρεμο στυλ ηγεσίας το οποίο κερδίζει τους συνεργάτες και τους εργαζομένους. Άρχισε να εργάζεται ως δάσκαλος κάνοντας ιδιαίτερα μαθήματα, αλλά σύντομα μπήκε στον κόσμο του λιανικού εμπορίου όπου για επτά χρόνια είχε την ευκαιρία να περάσει από όλα τα τμήματα του Επιχειρησιακού Ανθρώπινου Δυναμικού, καθιστώντας τον έναν καλά εκπαιδευμένο και έμπειρο επαγγελματία του χώρου. Το πάθος του για τη τεχνολογία τον οδήγησε στις τηλεπικοινωνίες, όπου μετά και από ένα σύντομο πέρασμα από μία μεγάλη FMCG του χώρου, πήρε τη θέση HR Director σε μία μεγάλη ελληνική start up τυχερών παιγνίων  όπου παρέμεινε για 13 χρόνια συμβάλλοντας καθοριστικά στην ανάπτυξη της εταιρείας σε πολυεθνικό παίκτη με 50 θυγατρικές και 5.000 υπαλλήλους. Στο τελευταίο του ρόλο πλέον, λόγω και της συρρίκνωσης της οργάνωσης και της οικονομικής κρίσης έχει αναλάβει και πιο εκτεταμένες ευθύνες ως CEO. Πρόκειται για μια δομημένη προσωπικότητα με καλή επιχειρηματική αντίληψη, ικανός να οικοδομεί την εταιρική κουλτούρα, να επιβάλει τη συμμόρφωση μέσω έμμεσων τρόπων, με μια ισχυρή εμπειρία εργασιακών σχέσεων που επεκτείνεται και πέρα από την Ελλάδα. Μιλάει άπταιστα Αγγλικά.

Business Develpment Manager
Πλέον των 20 ετών εμπειρίας τόσο στο project management όσο και στη διαχείριση πολυπολιτισμικών ομάδων και επιχειρήσεων. Ένα πραγματικά πολυσχιδές προφίλ με εμπειρία σε όλες τις λειτουργίες της εταιρείας από την κατασκευή, τη μηχανική, και τις προμήθειες έως και τη λογιστική, τις πωλήσεις και το μάρκετινγκ. Τα τελευταία έτη εργάζεται στο τομέα των πωλήσεων και της επιχειρηματικής ανάπτυξης με τον τελευταίο ρόλο ως Regional Sales Manager για τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και το Πακιστάν  για μεγάλο πολυεθνικό οργανισμό ανάπτυξης συστημάτων βιομηχανικού αυτοματισμού και λογισμικoύ για βιομηχανικές εφαρμογές. Στο πελατολόγιο της περιλαμβάνονται όλες οι μεγάλες πετρελαϊκές, πετροχημικές, χημικές εταιρείες καθώς και εταιρείες παραγωγής ενέργειας. Χαρακτηρίζεται από τη δομημένη μεθοδολογία εργασίας, την αποφασιστικότητα και την επιτυχημένη κινητοποίηση των ομάδων και των συνεργατών για την επίτευξη μετρήσιμων και βιώσιμων αποτελεσμάτων. Επαγγελματίας με υψηλό αίσθημα του επείγοντος και μεγάλη ταχύτατα αντίδρασης και προσαρμογής στις απαιτήσεις του διεθνούς επιχειρησιακού περιβάλλοντος. Εξαιρετικά υπεύθυνη ως προς την επικοινωνία, με υψηλή ικανότητα αξιολόγησης της αξίας των πελατών, ισχυρή διαπραγμάτευση, και πάντα με θετική στάση επίλυσης προβλημάτων και ταλέντο στη διαχείριση προκλητικών λογαριασμών και προώθηση νέων προϊόντων. Είναι Χημικός Μηχανικός του Πανεπιστημίου Πατρών και κατέχει αντίστοιχο διδακτορικό από το πανεπιστήμιο του Hοuston. Project Management Professional Certified PMP και 6 Sigma Green Belt Certified. Μιλάει άπταιστα Αγγλικά

Service Sales Manager
+10 έτη προϋπηρεσία σε θέσεις ευθύνης στον τομέα των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας με εμπεριστατωμένη κατάρτιση σε πολυεθνικό περιβάλλον στους τομείς της ηλιακής και αιολικής ενέργειας. Εργάσθηκε σαν επαγγελματίας σε θέσεις που καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα αρμοδιοτήτων και ευθυνών τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό. Συγκεκριμένα στην διαχείριση έργων (project management) μικρής και μεσαίας κλίμακας φωτοβολταϊκών έργων, την  διεύθυνση πωλήσεων φωτοβολταϊκών πλαισίων και EPC projects, τη  διαχείριση συμβολαίων και της εμπορικής διεύθυνσης τμήματος συντήρησης για μεγάλα αιολικά έργα.
Διακρίνεται για τις επικοινωνιακές δεξιότητες στους τεχνο-εμπορικούς ρόλους που του επιτρέπουν να αναλύει διάφορες τεχνολογίες με μη τεχνολογικούς όρους, Ικανότητα να δουλεύει μόνος κάτω από συνθήκες πίεσης και μικρών χρονοδιαγραμμάτων αλλά επίσης άνεση και σαν μέλος ομάδα σε συνεργατικό σχήμα. Ευέλικτος και προσαρμοστικός για ανάληψη έκτακτων καθηκόντων με σκοπό την βελτιστοποίηση των διαδικασιών και την επίτευξη των στόχων. Είναι απόφοιτος Μηχανολόγος Μηχανικός και κατέχει μεταπτυχιακό δίπλωμα από το Loughborough University σε Renewable Energy Systems & Technology με ειδίκευση σε τεχνολογίες παραγωγής ενέργειας από ηλιακά και αιολικά συστήματα. Μιλάει άπταιστα αγγλικά.

Intl. Category Manager
+16 χρόνια επιτυχημένης ανάπτυξης ιδεών και προϊόντων, με μέχρι και σήμερα, ενεργή και επιτυχημένη παρουσία στις αγορές του εσωτερικού και του εξωτερικού.  Έμπειρος Marketer στους κλάδους, χονδρικής, λιανικής και FMCG, σε ένα ευρύ φάσμα προϊοντικών κατηγοριών από το τρόφιμο, τα πολυτελή είδη σπιτιού, την εστίαση και το “Entertainment”. Επαγγελματίας με σημαντικά επιτεύγματα στο στρατηγικό, retail και διεθνές category marketing, καθώς και στο management, το licensing και τη διαχείριση projects.  Τα τελευταία 4+ χρόνια έχει αναλάβει με την ομάδα του τη διαχείριση 2 μαρκών με 6 προϊοντικές κατηγορίες, σε πάνω από 30 χώρες, με αποτέλεσμα τον διπλασιασμό των πωλήσεων της μιας μάρκας, στο σύνολο των χωρών. Ηγετική μορφή με οργανωτική σκέψη και ικανότητα να διοικεί και να παρακινεί πολυεθνικές ομάδες. Χαρακτηρίζεται από ηθική, ακεραιότητα, θετική στάση και την έμπρακτη φροντίδα της εξέλιξης της ομάδας του. Είναι Κάτοχος 2 πτυχίων στην Διοίκηση Επιχειρήσεων και στο Διεθνές Marketing και κατέχει μεταπτυχιακό τίτλο στο Marketing, τη Διαφήμιση και το PR.


Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα παραπάνω προφίλ υποψηφίων ή την παροχή ολοκληρωμένων υπηρεσιών εξεύρεσης και επιλογής μεσαίων και ανώτερων στελεχών, μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον κο. Γρηγόρη Λεμονή, Manager της Manpower Professional, τηλ. 210-6927400 (εσ.234,238,206) email glemonis@manpowergroup.gr ή συμπληρώνοντας τη φόρμα "ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ".