Business ICT Manager
Senior Business Development Manager, με περισσότερα από 16 χρόνια επαγγελματικής εμπειρίας στο χώρο της Τεχνολογίας, σε έργα του Ιδιωτικού και Δημόσιου Τομέα, στην Ελλάδα και το Εξωτερικό. Εμπειρία εργασίας σε ποικίλα περιβάλλοντα και στη κάλυψη αναγκών κυρίως software σε αρκετά διαφορετικούς πελάτες όπως τηλεπικοινωνίες, ναυτιλιακές, χρηματοπιστωτικά ιδρύματα, κατασκευαστικές, βιομηχανίες, μέσα μαζικής ενημέρωσης, FMCG. Έχει εκτεταμένο δίκτυο επαφών  C-Level και αποδεδειγμένο ιστορικό επιτυχίας τόσο σε Business Development αλλά και ρόλους Pre-Sales και Project-Operations Management. Δυναμικόw χαρακτήρας προσανατολισμένος πάντα στο αποτέλεσμα, διακρίνεται για τη μεστή επικοινωνία και την ευελιξία και την ομαδικότητα. Είναι κάτοχος πτυχίου Πληροφορικής και μεταπτυχιακού στη Διοίκηση Επιχειρήσεων, ενώ ομιλεί άπταιστα την Αγγλική γλώσσα.

Regional Sales Manager
Έμπειρο στέλεχος πωλήσεων +10 έτη στον φαρμακευτικό κλάδο της Βόρειας Ελλάδος. Γνώση μεγάλων πολυεθνικών φαρμακευτικών εταιρειών τα τελευταία έτη ως Regional Sales Manager στις  θεραπευτικές κατηγορίες των καρδιοαγγειακών αλλά και της γενικής  ιατρικής. Πρόκειται για έναν πολύ ικανό επαγγελματία, το ηγετικό του προφίλ αποτελείται από προσανατολισμό προς τους στόχους με όραμα και πίστη στην ανάπτυξη των ανθρώπων και την εναρμόνιση της ομάδας τους με τις αλλαγές και τη μετάδοση ιδεών πράγμα που οδήγησε σε αύξηση των πωλήσεων κατά  120% του στόχου και αντίστοιχη αύξηση μεριδίου αγοράς +25% κάθε χρόνο. Κατέχει βαθιά γνώση της φαρμακευτικής αγοράς κυρίως της Βόρειας Ελλάδος και πολύ ισχυρές γνώσεις σε planning forecasting και διαχείριση budget.  Διαμένει στη Θεσσαλονίκη και είναι ανοιχτός για μετακίνηση σε Αθήνα, Κύπρο ή εξωτερικό.  Απόφοιτος τμήματος Δασοπονίας & Διαχείρισης Φυσικού Περιβάλλοντος διαθέτει επίσης ΜΒΑ με κατεύθυνση στο Marketing. Ομιλεί άπταιστα Αγγλικά.

Compensation & Benefits Manager
19+ έτη επιτυχημένης πορείας διαχείρισης Comp & Ben σε πολυεθνικές και μεγάλες ελληνικές εταιρείες κυρίως των FMCG, του retail και του Pharma. Διαθέτει εκτεταμένη εμπειρία σε όλο το φάσμα των αμοιβών και παροχών. Συστήματα grading (π.χ. HAY) και ευθύνη διαχείρισης μισθοδοσίας 400 έως και 2500 ατόμων. Ικανότατος και πολύ έμπειρος στο κλείσιμο συμφωνιών καθώς και τη διαχείριση συμβολαίων ζωής, stock options, συνταξιοδοτικών προγραμμάτων, στόλου αυτοκινήτων, κινητών, υπολογιστών και άλλων παροχών. Πέρα των ανωτέρω διαθέτει αρκετή εμπειρία σε έργα succession planning και σχεδιασμό επιτυχημένων προγραμμάτων εθελουσίας εξόδου. Επαγγελματίας ιδιαίτερα συνεργατικός, με δομημένο τρόπο σκέψης, χαμηλών τόνων  και ιδιαίτερα ικανός στην ανάλυση τη σύνθεση και το μεστό reporting. Είναι πάρα πολύ εστιασμένος στην Εξέλιξη της γνώσης του σε θέματα Ανθρώπινου Δυναμικού αναζητά την επόμενή του θέση ως Comp & Ben Manager ή HR Business Partner. Είναι κάτοχος πτυχίου στη Διοίκηση Επιχειρήσεων και Οικονομικών. Γνωρίζει πολύ καλά Αγγλικά.


Senior Insurance Manager
15+ έτη εμπειρίας αρχικά ως σύμβουλος πληροφορικής σε μεγάλες εταιρείες του χώρου, αξιολογητής έργων της Ευρωπαϊκής επιτροπής στις Βρυξέλλες και κατόπιν σε πολυεθνική ασφαλιστική όπου κατέχει θέσεις στους τομείς της υγείας και αντασφάλισης. Στην εμπειρία του συγκαταλέγεται η ανάπτυξη ασφαλιστικών και αντασφαλιστικών προϊόντων καθώς και ο επανασχεδιασμός διαδικασιών και η διαχείριση έργων αλλαγής.
Διακρίνεται για την εμπορική του λογική, η οποία σε συνδυασμό με τη πληροφορική και τη δημιουργικότητά του τον καθιστούν ιδιαίτερα ικανό στη ανάπτυξη πολύπλοκων ασφαλιστικών και αντασφαλιστικών υπηρεσιών. Προσαρμοστικός και ευέλικτος αλλά ιδιαίτερα φιλόδοξος, δυναμικός και παθιασμένος με το αντικείμενό του, ξεχωρίζει για την καινοτομία του καθώς και την ικανότητά του να αναλύει γρήγορα τις ανάγκες και να λαμβάνει στρατηγικές αποφάσεις. Διαθέτει ισχυρή επιχειρηματική λογική και επιτελική σκέψη και έχει την ικανότητα να μεταδίδει την θετική του ενέργεια τόσο στην ομάδα όσο και σε ολόκληρη την εταιρεία πράγμα που τον κάνει ιδιαίτερα σεβαστό και επιθυμητό στις συνεργασίες. Είναι κάτοχος πτυχίου στη Διοίκηση των Επιχειρήσεων από πανεπιστήμιο του εξωτερικού καθώς και ΜΒΑ με Distinction. Μιλάει άπταιστα Αγγλικά.

HR Director
+10 έτη εμπειρίας σε διεθνείς ρόλους Διεύθυνσης Ανθρώπινου Δυναμικού στο Λονδίνο το Παρίσι τη Ρώμη και τελευταία την Ελλάδα σε πολυεθνικούς χρηματοπιστωτικούς και αντασφαλιστικούς οργανισμούς. Κατέχει εμπειρία σε όλο το κύκλο του Ανθρώπινου Δυναμικού και έμφαση στο κομμάτι της διαχείρισης ταλέντων των οργανωτικών αλλαγών αλλά και των αμοιβών και παροχών σε κεντρικό επίπεδο για αρκετές χώρες. Πρόκειται για ιδιαίτερα οξυδερκή επαγγελματία, με μεγάλη άνεση στην επικοινωνία στα ανώτερα επίπεδα των οργανισμών αλλά και ισχυρό Business acumen έχοντας εργαστεί και ως Head Marketing Manager πριν αναλάβει ως Head of Comp & Ben για Mediterranean, S.Africa, GCC και ΜΕΕΑ. Επαγγελματίας που συνδυάζει το στρατηγικό με το λειτουργικό HR με μεγάλη φιλοδοξία, υψηλό επίπεδο ενεργητικότητας και αποφασιστικότητας, ικανή να αναπτύσσεται μέσα σε ένα προκλητικό και δύσκολο περιβάλλον που προσφέρει ευκαιρίες συνεχούς μάθησης και ανάπτυξης. Έχοντας 1 έτος εμπειρίας στην Ελλάδα, αναζητά να προχωρήσει σε θέση στρατηγικού HR Director στην Ελλάδα κυρίως στο FMCG ή σε κάποιο άλλο γρήγορα κινούμενο κλάδο των επιχειρήσεων.
Είναι κάτοχος πτυχίου στη Κοινωνικών Επιστημών του Παντείου και MSC Human Resources Management από βρετανικό Πανεπιστήμιο. Μιλάει Αγγλικά, Εβραϊκά, Γαλλικά, Γερμανικά και Ιταλικά.


Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα παραπάνω προφίλ υποψηφίων ή την παροχή ολοκληρωμένων υπηρεσιών εξεύρεσης και επιλογής μεσαίων και ανώτερων στελεχών, μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον κο. Γρηγόρη Λεμονή, Manager της Manpower Professional, τηλ. 210-6927400 (εσ.234,238,206) email glemonis@manpowergroup.gr ή συμπληρώνοντας τη φόρμα "ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ".