Chief Operating Officer
Ανώτατο διευθυντικό στέλεχος με 25 χρόνια εμπειρίας στα Χρηματοοικονομικά καθώς και στους τομείς των εμπορικών υπηρεσιών και της τεχνολογίας.  Διακεκριμένη υπηρεσία σε διάφορους ανώτατους ρόλους και διοικητικά συμβούλια σε αρκετές χώρες της Ευρώπης (Ελλάδα, Αγγλία, Κύπρος, Λουξεμβούργο, Ρουμανία), με μεγάλους οργανισμούς.  Δυνατά αναλυτικά και στρατηγικά προσόντα σε συνδυασμό με σημαντικό ακαδημαϊκό υπόβαθρο, και μεγάλο δίκτυο γνωριμιών σε συνεργάτες.  Ηγετικές θέσεις σε εταιρίες κατά τη διάρκεια περιόδων ανάπτυξης και ανασυγκρότησης.  Εμπειρία σε πολλούς επιχειρηματικούς τομείς, συμπεριλαμβανομένων του Τραπεζικού, του συμβουλευτικού, των ΜΜΕ, των εκδόσεων, της Πληροφορικής, της ακίνητης περιουσίας, της ενέργειας και των επενδύσεων ειδικού σκοπού.  Προσήλωση στην επίτευξη αποτελεσμάτων και δυνατότητα πραγματοποίησης των στόχων του μετόχου, παρουσιάζοντας το όραμα, καθορίζοντας τη στρατηγική, οδηγώντας το ανθρώπινο δυναμικό και διευθύνοντας τις καθημερινές λειτουργίες.  Αποδεδειγμένα αποτελέσματα σε όλους τους σημαντικούς τομείς λειτουργίας της επιχείρησης όπως ο οικονομικός σχεδιασμός, η κερδοφορία, ο περιορισμός λειτουργικού κόστους, τα εργασιακά θέματα, και επίσης ιδιαίτερα σημαντικό, την εκμετάλλευση δεδομένων και των νέων τεχνολογιών για τη διαμόρφωση επιτυχών επιχειρηματικών αποφάσεων.  Πέραν της μεγάλης εμπειρίας, είναι κάτοχος πανεπιστημιακού πτυχίου σε οικονομετρία, μεταπτυχιακού τίτλου σε finance, ενώ έχει κάνει εκτενή ακαδημαϊκή έρευνα σε τεχνητή νοημοσύνη για λήψη αποφάσεων ως μέρος διδακτορικού προγράμματος.  Είναι μέλος του οικονομικού επιμελητηρίου με άδεια λογιστή Β τάξης, πιστοποιημένος εκπρόσωπος της Ελληνικής και Λουξεμβουργιανής κεφαλαιαγοράς, μέλος της διεθνούς MENSA, και μιλάει 4 γλώσσες, Ελληνικά, Αγγλικά, Γαλλικά και Ρουμάνικα.\

Human Resources Executive
25+ χρόνια επαγγελματικής εμπειρίας στους κλάδους του Βanking, του Food Production, Automotive, Pharmaceutical τόσο σε Ελληνικές όσο και σε πολυεθνικές επιχειρήσεις. Έχοντας την ευκαιρία να εργαστεί και για αρκετά χρόνια εκτός Ελλάδος.  Διαθέτει μεγάλη εμπειρία στην επιλογή προσωπικού, την αναδιάρθρωση και τον εξορθολογισμό δικτύου καταστημάτων, την υλοποίηση πολιτικών αποδοχών και παροχών καθώς επίσης και τον σχεδιασμό και την υλοποίηση προγραμμάτων εκπαίδευσης.  Χαρακτηρίζεται από την ικανότητα του να προσαρμόζεται στις συνθήκες κάθε εργασιακού περιβάλλοντος. Γνωρίζει καλά την εργατική νομοθεσία και έχει μεγάλη εμπειρία στην διαχείριση σωματείων εργαζομένων.  Μέχρι σήμερα δείχνει να έχει επιτύχει ως έμπιστος συνεργάτης δίπλα στις διοικήσεις των εταιρειών για τις οποίες έχει εργαστεί.  Διακρίνεται για την ψυχραιμία του σε δύσκολες καταστάσεις και για την αφοσίωση του. Είναι κάτοχος πτυχίου Νομικής και μεταπτυχιακού σε Industrial Relations από πανεπιστήμιο του εξωτερικού. Μιλάει άπταιστα αγγλικά και διαθέτει  βασικές γνώσεις στα Σέρβικα.

Sr. Integration Engineer
Με περισσότερα από 20 χρόνια εμπειρίας σε ρόλους όπως Senior Software Developer/Engineer, Solution Architect, MES & Integration Consultant, Project Manager, Presales Engineer και Delivery Manager έχει διαχειριστεί και συντονίσει επιτυχημένα έργα στον τραπεζικό κλάδο και κλάδο μεταποίησης (χαλυβουργίες και φαρμακοβιομηχανίες).  Διαθέτει hands-on εμπειρία στη δημιουργία και διαχείριση ομάδων ως technical lead ή line manager και τα τελευταία 6 χρόνια εργάζονταν στο Λονδίνο αποκτώντας customer-facing expertise σε πολυεθνικά και πολυπολιτισμικά περιβάλλοντα.   Έχει συνεργαστεί συνολικά με εταιρείες σε 19 χώρες στον κόσμο, ανάμεσά τους στις Η.Π.Α., Βραζιλία, Ινδία, Κίνα, Ρουμανία, κλπ. Διακρίνεται για την εκτεταμένη γνώση του σε σύγχρονες τεχνολογίες (γλώσσες προγραμματισμού, βάσεις δεδομένων, solution stacks) και μεθοδολογίες όπως  Agile, Scrum, Git, κλπ. ενώ όψιμα ασχολείται με machine learning & big data.  Έχει εμπειρία στη διαχείριση κρίσεων, διαθέτει ισχυρές αναλυτικές ικανότητες και ικανότητες επίλυσης προβλημάτων, δίνει σημασία στη λεπτομέρεια και φροντίζει για τη δημιουργία υψηλού morale στην ομάδα του επικεντρώνοντας στις ανάγκες του πελάτη.  Είναι απόφοιτος του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου (Electrical & Software Engineering), είναι πιστοποιημένος Project Management Professional και μιλάει άπταιστα αγγλικά, ελληνικά, βασικά Ρουμάνικα και Πορτογαλικά.

SAP Project Manager
+20 έτη εμπειρίας στο κομμάτι του Project Management με εξειδίκευση στον κύκλο υλοποίησης του SAP με πολλά επιτυχημένα projects.  Η εμπειρία της προέρχεται κυρίως από την υλοποίηση Project SAP στα FMCG, στα Pharmaceutical και στα Cosmetics. Αυτό όμως που πραγματικά τη ξεχωρίζει είναι η εμπειρία της στην διαχείριση global έργων μετάβασης σε SAP ERP.  Έχει εργαστεί σε projects τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό και γνωρίζει σε βάθος τη μεθοδολογία του business analysis καθώς επίσης και τη διαχείριση και τον συντονισμό ομάδων με στόχο την επιτυχή ολοκλήρωση των έργων. Έχει υποστηρίξει εσωτερικές αναδιαρθρώσεις και εναρμόνιση των παλαιών με τα νέα συστήματα, διακρίνεται από τον επαγγελματισμό της και το ενδιαφέρον της να εξελίσσεται συνεχώς παρακολουθώντας τις εξελίξεις στον τομέα της τεχνολογίας. Τέλος, διαθέτει μεγάλη εμπειρία στον συντονισμό ομάδων helpdesk μέσα σε μεγάλης κλίμακας επιχειρηματικά περιβάλλοντα. Διαθέτει πτυχίο στην Διοίκηση επιχειρήσεων καθώς επίσης και πιστοποιήσεις  σε PMP ITIL Fox IT και Cobit 5. Μιλάει άπταιστα Αγγλικά.

CFO
+20ετή εμπειρία σε Αθήνα, Λονδίνο, Μέση Ανατολή. Εξειδικεύση Χρηματο/Οικονομικής Διαχείρισης ΑΕ, Συγχωνεύσεις-Εξαγορές και Project Finance Ναυτιλιακών/Ηλιακών/Αιολικών με Τραπεζικές και Εναλλακτικές Χρηματοδοτήσεις. Ακαδημαϊκό προφίλ Μηχανικού-ΕΜΠ και ‘laissez-faire’ leadership style τον ανέδειξαν σε διακεκριμένο οικονομικό στέλεχος. Μακροχρόνια θητεία σε θέσεις υψηλής ευθύνης με γόνιμη διαδρομή στο φάσμα Χ/Ο λειτουργίας-διαχείρισης-ελέγχου μέχρι πολύπλοκες (συγ)χρηματοδοτήσεις έργων υποδομή  υψηλού πιστωτικού κινδύνου. 6 έτη Analyst σε BIG5/Λονδίνο, 5 έτη Χ/Ο Μοντελοποίηση P3/ΣΔΙΤ στην ΕΕ/Βέλγιο, 4 έτη CFO Ομίλων ΜΜΕ/Αθήνα. Τα τελευταία 9 έτη εργάζεται στο London City ως Senior Associate Partner αξιολογώντας/χρηματοδοτώντας 15+ δημόσια/ημι-δημόσια έργα σε Ευρώπη, Μέση Ανατολή, Αφρική. Άνεση στην επικοινωνία απαιτητικών εννοιών, πληρότητα αναλυτικής σκέψης, αξιόπιστη μαθηματική λογική, δημιουργική πρωτοβουλία. Ιδιαίτερη ικανότητα σύστασης/διοίκησης ετερογενών/πολύ-πολιτισμικών ομάδων. Επιθυμεί να επιστρέψει Ελλάδα αναλαμβάνοντας διευρυμένο ρόλο CFO/Στρατηγικών Επενδύσεων συνδυαστικά με βελτιστοποίηση οικονομικών διαδικασιών, εισαγωγή/αναβάθμιση ERP, σχεδιασμό λειτουργικής δομής και κατάρτιση ομάδων -συμπληρωματικά των μοντέλων διαχείρισης/παρακολούθησης/μείωσης κόστους. Κάτοχος Μεταπτυχιακού Διπλώματος Ειδίκευσης σε Διοίκηση Επιχειρήσεων & Χ/Ο Μηχανική (ΕΜΠ). Επικοινωνεί σε άριστα αγγλικά, πολύ καλή γνώση ιταλικών/γαλλικών.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα παραπάνω προφίλ υποψηφίων ή την παροχή ολοκληρωμένων υπηρεσιών εξεύρεσης και επιλογής μεσαίων και ανώτερων στελεχών, μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον κο. Γρηγόρη Λεμονή, Manager της Manpower Professional, τηλ. 210-6927400 (εσ.234,238,206) email glemonis@manpowergroup.gr ή συμπληρώνοντας τη φόρμα "ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ".