HR Director
Έχοντας εργαστεί για συνολικά 20 χρόνια στον τομέα της διοίκησης ανθρώπινου δυναμικού, η υποψηφία έχει αναλάβει ηγετικές θέσεις σε πολυεθνικές και ελληνικές εταιρίες με ευθύνη για περισσότερους από 1500 εργαζόμενους σε Ελλάδα και εξωτερικό. Διαθέτει εκτεταμένη εμπειρία σε χάραξη και υλοποίηση στρατηγικής HR, επιλογή και ανάπτυξη ταλέντου, σχεδιασμό και υλοποίηση συστημάτων αξιολόγησης της απόδοσης, πλάνου εκπαίδευσης και ανάπτυξης εργαζομένων, καθώς και σε χάραξη στρατηγικής αποδοχών και παροχών, διαχείριση εργασιακών σχέσεων και υλοποίηση παρεμβάσεων για την ενδυνάμωση της εργασιακής δέσμευσης. Διακρίνεται για την ικανότητά της να υποστηρίζει τις διοικήσεις όσο και το line management των εταιριών αξιοποιώντας μεθοδολογίες coaching και mentoring, και συνδυάζοντας ισχυρή στρατηγική αντίληψη με ανεπτυγμένη ικανότητα υλοποίησης νέων ιδεών και υιοθέτησης εναλλακτικών προσεγγίσεων. Συμπληρωματικά με την εμπειρία της σε ρόλους διοίκησης ανθρώπινου δυναμικού, έχει αναλάβει θέσεις ευθύνης στον τομέα των πωλήσεων. Είναι κάτοχος πτυχίου σε Διοίκηση Επιχειρήσεων και ΜΒΑ.

Finance Manager
O υποψήφιος διαθέτει 12ετή προϋπηρεσία ως Finance Manager και Finance Controller σε Ελληνικές και πολυεθνικές εταιρίες με ηγετική θέση στον κλάδο τους. Η εμπειρία του καλύπτει όλο το εύρος των οικονομικών υπηρεσιών, όπως  λογιστική/φορολογικά, financial controlling, credit risk control, οικονομική ανάλυση και treasury. Στο παρελθόν έχει αναλάβει με επιτυχία τη σύσταση και αναδιοργάνωση οικονομικών τμημάτων, ενώ έχει συμβάλλει ενεργά στην ολοκλήρωση έργων due diligence. Συνολικά αξιολογείται ως ένας τεχνικά καταρτισμένος και αξιόπιστος επαγγελματίας, που διαθέτει ισχυρή εμπορική αντίληψη και προσανατολισμό στην επίτευξη του αποτελέσματος, ενώ πείθει ότι μπορεί να ανταποκριθεί επιτυχώς σε ρόλο CFO σε οργανωμένο πολυεθνικό ή ελληνικό οργανισμό με διεθνές exposure και δυνατότητα ενεργούς συμμετοχής στη λήψη αποφάσεων. Έχει ιδιαίτερα ισχυρό ακαδημαϊκό υπόβαθρο στην Ελλάδα και το Εξωτερικό με διακρίσεις. Διαθέτει το δικαίωμα υπογραφής Ά τάξης. 

Commercial Manager
Με περισσότερα από 19 χρόνια προϋπηρεσίας σε ηγετικές θέσεις στους τομείς των πωλήσεων και του marketing σε κλάδους όπως η ναυτιλία, η αεροπορία, ο ανεφοδιασμός πλοίων και το εμπόριο καταναλωτικών ειδών, και έχοντας αναλάβει ρόλους περιφερειακού διευθυντή πωλήσεων στις ΗΠΑ, ο υποψήφιος έχει χτίσει ένα ισχυρό εμπορικό προφίλ και εμπειρία στη διαχείριση υψηλών budgets. Ανάμεσα στα δυνατά του σημεία ξεχωρίζει η ικανότητα ολοκληρωμένης διαχείρισης των επιχειρηματικών λειτουργιών και η έμφαση στην επίτευξη σταθερών μακροχρόνιων αποτελεσμάτων. Στην εμπειρία του περιλαμβάνεται η διαχείριση cross-functional ομάδων, για τις οποίες υιοθετεί ένα υποστηρικτικό όσο και απαιτητικό στυλ διοίκησης, εφαρμόζοντας αρχές διαφάνειας και δικαιοσύνης, δίνοντας παράλληλα προτεραιότητα στην ανάπτυξη και αξιοποίηση του ταλέντου. Διαθέτει πτυχίο σε Διοίκηση Επιχειρήσεων και ΜΒΑ. 

Marketing Manager
Η υποψήφια έχει εργαστεί για περισσότερα από 19 χρόνια στον τομέα του Marketing, έχοντας συλλέξει εμπειρία από οργανωμένα πολυεθνικά περιβάλλοντα στους κλάδους της λιανικής, ποτού και τροφίμου, καλλυντικού, καταναλωτικών αγαθών, αλλά και των B2B υπηρεσιών. Στο διάστημα της προϋπηρεσίας της, έχει διακριθεί για την ικανότητά της να οδηγεί νέα και υπάρχοντα brands σε ηγετική θέση, καθώς και για την ικανότητα ανάπτυξης εποικοδομητικών σχέσεων με εσωτερικούς και εξωτερικούς stakeholders που στηρίζουν την επιτυχία του brand strategy. Ως leader χαρακτηρίζεται για την δημιουργικότητά της, την ικανότητα επίλυσης προβλημάτων, καθώς και την ικανότητα επιρροής και πειθούς. Είναι κάτοχος πτυχίου σε Διοίκηση Επιχειρήσεων και εκτός από Αγγλικά, μιλάει Ιταλικά και Γαλλικά. 

Senior Brand Manager
Με περισσότερα από 10 χρόνια προϋπηρεσίας σε Fortune Top 100 πολυεθνικό οργανισμό στον κλάδο του FMCG, η οποία αποκτήθηκε εξολοκλήρου στο εξωτερικό, ο υποψήφιος διακρίνεται ως Senior Brand Manager. Η εμπειρία του εστιάζεται στον τομέα του καταναλωτικού marketing και περιλαμβάνει μελέτη καταναλωτών και αγοραστών, ανάπτυξη νέων προϊόντων, forecasting, στρατηγικές τιμολόγησης, digital marketing και στρατηγικές eCommerce, ενώ στο πλαίσιο των ρόλων που έχει αναλάβει, συνεργάζεται με global sales teams στις ΗΠΑ και στη Γενεύη. Κεντρικά στοιχεία της προσωπικότητάς του είναι η δημιουργικότητα, η αναλυτική ικανότητα, οι δεξιότητες διαπραγμάτευσης και επιρροής, η ικανότητα να κατανοεί και να προσφέρει ό,τι απαιτείται για την ανάπτυξη του business και η προσαρμοστικότητα. Είναι κάτοχος πτυχίου σε Βιολογία και Βιοτεχνολογία, και μεταπτυχιακού σε Διοίκηση Επιχειρήσεων.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα παραπάνω προφίλ υποψηφίων ή την παροχή ολοκληρωμένων υπηρεσιών εξεύρεσης και επιλογής μεσαίων και ανώτερων στελεχών, μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον κο. Γρηγόρη Λεμονή, Manager της Manpower Professional, τηλ. 210-6927400 (εσ.234,238,206) email glemonis@manpowergroup.gr ή συμπληρώνοντας τη φόρμα "ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ".