ΑΝΑΚΑΛΥΠΤΕΙΣ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΣΟΥ. ΒΡΙΣΚΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΘΕΣΗ.

Χάρη στους έμπειρους και εξειδικευμένους συμβούλους μας, θα ξεκινήσεις ή θα εξελίξεις την καριέρα σου με επιτυχία. Με βάση τις σπουδές ή την εμπειρία σου, μαζί θα βρούμε τη θέση εργασίας που σου ταιριάζει, όπου θα μπορέσεις να αξιοποιήσεις τις δεξιότητές σου. Μπορείς να υποβάλλεις απλά το βιογραφικό σου ή να επιλέξεις τον κλάδο που σε ενδιαφέρει ανακαλύπτοντας τις ανοιχτές θέσεις εργασίας. Ανακάλυψε τη δύναμη σου, τη #huManpower!

ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΕΣ ΜΑΣ

ΕΙΣΑΙ ΕΡΓΟΔΟΤΗΣ; ΤΟ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΤΑΛΕΝΤΟ. ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΣΤΙΓΜΗ.

Με βαθιά γνώση της ελληνικής αγοράς η ManpowerGroup Ελλάδας συνδέει τις επιχειρήσεις με εξειδικευμένα ταλέντα από ένα ευρύ φάσμα κλάδων οδηγώντας τους οργανισμούς στην επιτυχία.

ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΑΝΤΙΛΗΨΗ ΚΑΙ ΤΟΠΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ

Λίγοι οργανισμοί συνδυάζουν τέτοια παγκόσμια επιχειρηματική αντίληψη, με τόσο λεπτομερή γνώση των επιμέρους τοπικών αγορών. Ακόμα λιγότεροι κατανοούν σε τέτοιο βάθος τους σημαντικότερους κλάδους της αγοράς.

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΣΥΝΔΕΟΥΜΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Με πάνω από 70 χρόνια εμπειρίας στον μεταβαλλόμενο κόσμο της εργασίας, έχουμε αποκτήσει υψηλή εξειδίκευση αφενός στην αναγνώριση και ανάπτυξη των ανθρώπινων δυνατοτήτων και αφετέρου στην κατανόηση των τρόπων με τους οποίους εξελίσσονται οι επιχειρήσεις. Όταν εφαρμόζουμε αυτήν την τεχνογνωσία στις ευκαιρίες που παρουσιάζονται στη δική σας επιχείρηση, η επιτυχία είναι σίγουρη.

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

TECH ACADEMIES

Η ManpowerGroup Ελλάδας δημιούργησε τις Tech Academies με στόχο την προσέλκυση, αξιολόγηση και εκπαίδευση απόφοιτων STEM και υφιστάμενων εργαζομένων στον κλάδο της Τεχνολογίας, ώστε να είναι έτοιμοι να ενταχθούν παραγωγικά σε ομάδες Έργου, από την πρώτη μέρα της ένταξής τους. Παρέχουμε τρίμηνα υπερεντατικά προγράμματα σπουδών σε Τεχνολογίες όπως Java, C#/.ΝΕΤ framework, Cyber Security, Data Analytics, ServiceNow και SAP, υπό την επίβλεψη καθηγητών διεθνών πανεπιστημίων.

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EMPLOYER BRANDING

Δεν είμαστε απλά marketers, είμαστε TA (Talent Acquisition) marketers. Συνδυάζουμε τις δεξιότητες και την τεχνογνωσία μίας διαφημιστικής εταιρείας με την εμπειρία μιας HR επιχείρησης. Κατανοούμε σε πλήρως την πρόκληση για εύρεση ανθρώπινου δυναμικού και η προσέλκυση υποψηφίων αποτελεί τον μοναδικό μας στόχο. Διαθέτουμε τις απαραίτητες δεξιότητες, τα εργαλεία και την υψηλής αφοσίωση για να βρούμε τους υποψήφιους που χρειάζεστε τώρα και στο μέλλον.

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ